Ma 2024 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
5ffbd27881ba49aef368c256931bc753.jpg

A gyógyító lappiramis

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A lappiramis energiaforrás, mely kíméletes, természetközeli mágneses sugárzásával harmonizál. Hatására a víz lúgosabbá válik, nő a pH értéke, emelkedik oldott oxigén tartalma. Ez a lúgosító energia hat a nyirok-, vér- és idegrendszerre.

Az élőlények szervezete (emberek, állatok, növények) nagy mennyiségű vizet tartalmaz, ezért a keringési rendszerek lúgos irányban történő befolyásolása elsavasodott környezetünkben pozitív hatással jár. A lappiramis felületétől – a mintázat méretétől függően – 1-3 méter távolságig érzékelhető sugárzása egy szelíd, de nagy felületen ható energiaszőnyeget képez. Ennek köszönhetően nem szükséges közvetlenül a testfelületre helyezni, érintkezni vele, elegendő a hatótávolságon belül tartózkodni, hogy gyógyító erejét élvezzük A lappiramis sugárzásának intenzitását a mintázat mérete adja. Minél nagyobb a élhosszúsága, annál erőteljesebb a hatás (pl.: az L14-es jelű erősebb az L08-nál).

Általános hatások

A LAPPIRAMIS növeli az életenergiát, méregtelenít, és csökkenti a fájdalmakat. Folyamatos használata mellett tapasztalatok szerint csökken az alvásigény. Az állandó fájdalmak mérséklődnek, esetenként megszűnnek, különösen ízületi- és mozgásszervi panaszok esetén. Rendszeres használatával tartósan csökken a vérnyomás. Javul a közérzet, oldódik a stressz, növekszik a fizikai- és szellemi teljesítmény. Minden keringési elégtelenséggel, nedvpangással járó állapotban nélkülözhetetlen. A kiserek és a hajszálerek átjárhatóvá tételével egyes területek visszakapcsolódnak a vér- ill. nyirokkeringésbe. Lazítja a görcsös, merev izomzatot, javítja a szövetek tápanyag-ellátottságát. Serkenti a létfontosságú belső szervek működését. Bizonyítottan erősíti az immunrendszert, segíti az allergiás tünetek kezelését. Hatására gyorsabban zajlanak le a fertőzések, enyhébbek a tünetek, vagy egyáltalán nem is jelentkeznek. Alkalmazható egyes káros sugárzások, pl. elektroszmog, kivédésére, időszakosan a vízerek és földsugárzások közömbösíté-sére.

Megelőzés és öngyógyítás

A LAPPIRAMIS nem tekinthető önálló terápiás eszköznek, de jól kiegészít más orvosi- és természetgyógyászati módszereket. Kitűnő segédeszköz, mert hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait. A megelőzésben is nagy szerepe van, életvitelünkbe beépítve, minden olyan módszerhez társíthatjuk, melyet ebből a célból alkalmazunk: testmozgás, táplálkozás- vagy diéta, lelki- vagy szellemi fejlesztő gyakorlatok. Fokozza a vitaminok és táplálék kiegészítők beépülését.

Néhány általános szabály

A LAPPIRAMIS mintázott oldala nyugtató, lazító és fájdalom csillapító hatású. Rendszeres használatakor ezt részesítse előnyben. A sima oldal inkább élénkítő, tonizáló. Mindkét oldal felett érvényesül a keringést javító hatás. Nagy felületet érdemes használnia, szív- és keringési panaszok, magas vérnyomás, fáradtság, stressz csökkentése esetén. Helyezze el a lappiramist az ágyában. Szervi működési zavaroknál az adott terület közvetlen testfelületen, de rövid ideig tartó kezelése javasolt.

Forrás: ]]>www.lappiramis.hu
]]>

 

 

********

Van egy-két tény, amit megmagyarázni nem lehet, csak egyszerűen el kell fogadni. A tudomány jelenlegi tézisei sok-sok változtatást igényelnek, ezért nem mindig fogadható el a forrásmunkákra való állandó hivatkozgatás, mely sok esetben nem más, mint téves elméletek egymásra épülése. Ilyen tény, hogy minden formához, anyagminőséghez, tájoláshoz egy arra, és csak arra jellemző energia együttes tartozik. Az energia legfőbb jellemzője, hogy bizonyos nagyságú térben (erőtér) hatásokat fejt ki a környezetére, például a hőenergia felmelegíti a környezetét. A lappiramis energia viszont a vízmolekulákra fejti ki hatásait. A lappiramisra helyezett víz mérhető, ismétlem mérhető tulajdonságai megváltoznak, csak tudni kell, hogy mit kell mérni, milyen műszerrel, mikor és hogyan. Életterünkben a vízmolekula szinte mindenütt megtalálható, ezért hatásait figyelembe kell venni, ezeket figyelmen kívül hagyni nem szabad.

A piramishatásokról bővebben lehet olvasni Max Toth magyar származású piramiskutató "Gyógyító piramis" című könyvében. A lappiramis hatásai a piramisokéval egyezőek, csak könnyebben kezelhetők kis méretüknél fogva. A lappiramis egy lap, mely negatív piramis mintákat tartalmaz. Anyaga speciális ásványi anyag keverék bizonyos hordozó anyagba keverve, például műanyagba.

A lappiramis sugárzó zónájába eső elektronok, ionok az élő szervezetekben átalakulnak mágneses térerővé, mely kis intenzitású (1-50 Gauss), de nagy felületen hat és nagy áthatolóképességű. Tudni kell, hogy jelenleg a földünkön mérhető átlagos mágneses térerő 0,5-0,8 Gauss. Az úgynevezett gyógyító helyek (Tápiószentmárton, Bükkszentkereszt stb. ) 3-6 Gauss térerővel rendelkeznek. A fizika tankönyvekbe ennek fordítottja van leírva, azaz ha mágneses teret metszünk vezetővel, akkor feszültség indukálódik. A lappiramis energia lényege, hogy nem tekerccsel, elektromágnessel hozzuk létre a mágneses térerőt. Az élet egyik fontos, de meghatározó tényezője az elő szervezetekben létrejövő elektromos feszültség, mely a környezeti mágnesesség és az élőszervezet mozgása (erővonalmetszés) hatására létrejövő indukción alapszik. Tehát kellő mértékű mágneses térerő nélkül nincs egészséges élet, sőt az égési folyamatok is másképp, kisebb intenzitással, kisebb hatásfokkal játszódnak le.

A lappiramis síkjára merőlegesen bocsát ki sugárzást, melyet legtöbb ember kezével (testével) bizsergés, enyhe hidegérzet, esetleg melegségérzés formájában érzékelni is tud. A sugárzás 3-10 Hz tartományba esik napszaktól függően. Az indukált mágnesesség szintén ennek megfelelően déli vagy északi pólusnak megfelelő jellegű (csak élő szervezeten mérhető ki). A lappiramisra helyezett vízben buborékképződés tapasztalható, a víz pH-ja nő, vezetőképessége, redoxi potenciál értéke, ásványi anyag telitettsége megváltozik. A vízből a mechanikai jellegű szennyeződések 3-6-szor gyorsabban válnak ki. De a hatások lassan, többóra elteltével jelentkeznek mérhető formában, itt a hatások nem lórúgásszerűek, hanem fokozatosan épülnek fel. Mivel élőlénybarát sugárzásokról van szó, ezért széleskörű felhasználása lehetséges vízkezelésben, szennyvíztisztításban, nővény és állattenyésztésben és fájdalomcsillapításban.

Bővebben a ]]>www.lappiramis.hu]]> honlapon lehet erről olvasni. A termék, szabadalom magyar produktum. Az égési folyamatokat intenzívebbé teszi, melyet kazánokon, motorokon és autókon teszteltünk. A mérhető energia megtakarítás 8-18% között volt, mely a napszakok változásával van szinkronban. Gépkocsik esetében, mivel egzakt mérés nem végezhető el, ezért a gépkocsiszekrény (karosszéria) mágneses aktivizálása volt a cél, mely jobb vezetői közérzetet eredményezett. Hosszú utakon kisebb mértékű elfáradás volt kísérletező munkánk jutalma. A kedvezőbb gyorsulás csak további vezetői élményt jelentett. Egy vezető háta mögött elhelyezett lappiramis, vagy a dísztárcsába beépített lappiramis hatása magáért beszél.

A lappiramissal kezelt víz, mely anyag specifikus információkat tartalmaz, életminőség (immunrendszer) javító hatású, melyet tudományos labor kísérletekkel és üzemi (nyúltenyésztési) kísérletekkel is bizonyítottuk. Az üzemi kísérletek haszna kiemelkedő gyógyszer megtakarítás.

A bizonyítás saját magunk számára történik, mivel ismert a jelenlegi hozzáállás minden újhoz. Ez nem baj, ez egyezik a természet törvényeivel. Az új gondolatok, módszerek, ha egy kritikus tömeget elérnek, utána robbanásszerűen terjednek, ezt ki kell tudni várni. Egyet nem szabad, a szkeptikusokat észrevenni és meghallgatni őket, ez tőlünk magánkutatóktól energiát von el. Ne feledjétek a kutya ugat, a karaván halad.

Forrás: ]]>Ingyenenergia egy tiszta Földért]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Mondom a magamét (7612) Mozi világ (440) Sport (729) Heti lámpás (313) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2805) Politika (1582) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Gazdaság (710) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Történelem (18) Nézőpont (1) Életmód (1) Egészség (50) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>