Ma 2018 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.

március 2016

 • bernie-2.jpg

  Húz dö fák iz Börni Szendörsz

  A minap, vendégszerzőnk által lehozott cikkben már volt pár utalás Bernie Sanders személyére, akivel nem foglalkoztunk volna túl sokat, ha nem történt volna a héten két meglepetés: Trump Dél-Karolinát, és Clinton Nevadát húzta be.
 • kisz.jpg

  Egységbe forraszt a KISZ

  Ez a beszéd, özönlenek továbbra is a menekültek, de legalább megvan a megoldás, az orbáni illiberalizmus megbuktatása.
 • 00172488.jpeg

  Világértékelő 2016.

  A baller reaktorok kétségtelenül nem tudnak mit kezdeni Orbán két napja csócsált beszédével, főleg annak második felével. A migránsos résszel biztos, főleg annak fényében, hogy azóta Merkelmami is közölte, hogy Orbán Európája „nem az ő Európája”.
 • lead-cropped-0.jpg

  Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (5.)

   1885-öt írunk. Ebben az évben két gyermek születik Budapesten, akiknek sorsa, pályája és utóélete meghatározó fontosságú jelen értekezésünk szempontjából.
 • magyarbalint.jpg

  Ebből bármi értelmeset összerakni, az maga lenne a csoda

  Magyar Bálint keze alól kikerülő, büfé-bölcsész-művészszakokat megszálló kreténhorda és a Kierkegaard-kurzusokat az összkreditszámokért tömegesen ellepő, de legalább körzővel rajzolt seggű, habár irritálóan segghülye picsák annyit segítettek az országon, mint az ominózus „sportszeletes csávó”.
 • nemeth-sandor-nepszabi-qpr.jpg

  Németh Sándor, az arcana impérii és az emberi hülyeség határtalansága

  A közelmúlt egyik „megrázó”, de reakció nélkül maradt fejleménye, hogy az ún. karizmatikus keresztény közösségek (fundamentalista-neoprotestáns) belső köreiben gyakorlatilag hivatalosan elfogadott és terjesztett nézetté vált az a népszerű feltételezés, hogy a világban zajló folyamatokat valamiféle rejtélyes sátáni-okkult, szinkretista tudás birtokában titkos-beavatott csoportok, egyének irányítják (így és legfőképpen az USA-ban).

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (125) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (2479) Autómánia (61) Sport (726) Vetítő (37) Politika (1570) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (419) Gasztronómia (538) Életmód (1) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Flag gondolja (31) Rejtőzködő magyarország (170) Gazdaság (588) Nagyvilág (1248) Jobbegyenes (1251) Egészség (50) Kultúra (3) Heti lámpás (158) Belföld (2)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>