Ma 2024 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
1bcfae7a0b79adf65e0a1a9279ffa8f8.jpg

Sorozatmustra XXXII. - Better With You - 2010/2011

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ABC talált egy gyöngyszemet, amit remélhetőleg sokan fognak nézni, és így a szerdai blokk teljes lesz a csatornánál. The Middle, Cougar Town és Modern Family, ide kell az újoncnak beilleszkednie, és szerintünk ezt egészen jól meg is tette:

Az ABC próbálkozik, kezdhetnénk ezzel is akár, hiszen keresi a negyedik sorozatot, az előző évadról berendelt három mellé. Szerdánként ők is kialakítottak egy működő szitkom-blokkot, amiben a The Middle, a Modern Family és a Cougar Town mellé egy negyedik partner kellett nekik. Egy éve a Hank nem jött be a csatornának (és a nézőknek sem), most viszont itt lehetőség, hogy egy kapcsolati drámával/vígjátékkal bebiztosítsák magukat. A Better With You (korábban Better Together) a tökéletes kezdet a sikerükhöz. Igaz, korábban nem sokat foglalkoztunk a szériával, de a fontosabb dolgokat már az upfronts alatt megtudtuk. Így a pilot előtt csak hátra kellett dőlnünk, és várni, hogy Joanna Garcia majd elvarázsol bennünket.

 
 
A sztori egészen egyszerű. Van három pár, egy nagy család. Anyuka és apuka, akik már 35 éve házasok, az idősebb testvér, aki több éve van már a barátjával, de nem házasodtak össze és gyerekük sincs még. Számukra ez a modern és jó kapcsolat. Illetve van a fiatalabbik testvér, aki 3 hónapja talált magának egy értelmes faszit, viszont a srác már meg is kérte a kezét, amire igent mondott, de a háttérben ott van a gyerek is, mármint valószínűleg a csaj terhes, és emiatt a nagy kapkodás, de ahogy ők is mondják, a szerelem egyébként is ide vezette volna őket.
 
A színészek közül egyet már kiemeltem, tényleg Joanna Garcia volt az, aki számomra ismertebb, na jó, ez így kicsit hülyeség, ő volt az, akit elmúlt években sűrűbben láttam (Privileged, Gossip Girl, How I Met Your Mother), kedveltem, így örültem annak, hogy újra képernyőre kerül. Bár eddig nem komikus oldaláról mutatkozott be, annak ellenére, hogy van lehetőség a csajban. Ettől függetlenül itt is „csak” közepes játékot mutatott be nekünk, mint ahogy a többiek is. Viszont nem lehet elmenni szavak nélkül a Joanna barátját alakító srác mellett, Jake Lacy, aki bizony lejátszotta a többieket. Az együgyű, de vicces faszi szerepet neki találták ki, egyszerűen remek volt.
 
A megvalósítás tipikus, nem sok újdonságot kapunk. Bár a felvezetés, és a párok bemutatása egészen jóra sikerült, onnantól viszont a szokásos helyzetek jönnek. Gyorsan kiderül, hogy az idősebbik testvér nem egy oldalon van házasság és gyerek szempontjából, mint húga, a poénok többsége is pont ebből adódik. A gyerekek viszonya, a házasság, család fontossága, valamint a szülők véleménye az, ami dob a sorozaton, bár nem tudom jelenleg elképzelni, hogy hosszabb távon milyen irányba fognak elmenni. De bízzuk ezt az írókra, remélem tudják mit csinálnak.
 
Pontok tekintetében nálam 7/10, kellemes csalódás, és jó kezdet volt. Annak ellenére, hogy semmi extrát nem kaptunk. Jók a szereplők, főleg egy, Joanna meg jó kezdőrúgás ahhoz, hogy itt maradjon az ember. A következő részekre, ilyen vélemény és pontozás mellett mindenképpen maradok. A pilot bepróbálását csak javasolni tudom, pár jó poénnal fűszerezett első rész volt ez.

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (312) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2793) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7561) Politika (1582) Szépségápolás (15) Belföld (11) Gazdaság (706) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Vetítő (30) Kultúra (7) Életmód (1) Mozaik (83) Egészség (50) Sport (729) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>