Ma 2024 március 19. József, Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.
f68dbb8d4bfb31203962502705de106f.jpg

Átigazolási körkép I.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra, és július 25-én elérkezik a 2009-2010- es labdarúgó NB I rajtja. Szokás szerint, hatalmas a jövés-menés a csapatoknál.

Sajnos a legtöbb csapat továbbra is külföldi játékosoktól reméli a jobb eredményt, vagy azt, hogy a későbbiekben haszonnal tud túladni rajtuk, pedig labdarúgó utánpótlásunk bővelkedik a tehetségekben.

 
Debrecen:
Érkezett: Daniel Jawad, marokkói középpályás, aki korábban Olaszországban játszott, próbajátékon van a csapatnál. Adamo Coulibali személyében, várhatóan támadót is igazolnak a debreceniek, továbbá szóba került, hogy leigazolják a hajdúságiak a nyíregyházi Luis Ramos-t. A Loki Hrepka Ádámra is kivetette a hálóját, aki az elmúlt szezonban nem kapott elég lehetőséget az MTK-ban.
Játékost cserélt a Debrecen és a Székesfehérvár, Demjén Gábor Fehérvárra, Mohl Dávid pedig Debrecenbe költözik.
 
Diósgyőr: Elképzelhető, hogy a csapat vezetőedzője Gálhidi György távozik a kispadról.
Érkezett: A próbajátékon lévő romániai magyar Fodor Lóránd és Hadár Adriánt tovább tesztelik. A 19 éves nagy tehetségnek mondott szerb csatár, Milan Nikolics, valamint a nyíregyházi Kerényi Gábor is a csapattal edzhet. Viskovics, Vojinics és Milinics (mindannyian szerb játékosok) visszatértek a csapathoz.
Távozik: A próbajátékon lévők közül Milenko Pjevicstől elköszöntek. Djorde Kamber, Borisz Milicsics, Szrdjan Sztanics, Pelecaci, és Tóth Mihály is távoznak Miskolcról, s mostanra az is világossá vált, hogy Milan Bogunovics is otthagyja Diósgyőrt, mert Zalaegerszegre igazolt.
Marad: Friss hír, hogy a fiatal tehetség, Balajti Ádám, szerződést hosszabbított.
 
Székesfehérvár: Már végérvényes eldőlt, hogy nem Lothar Matthaus lesz a Fehérvár vezetőedzője.
Érkezett: Az MTK fiatal nagyreményű játékosával, Présinger Ádámmal, valamint a Vác fiatal csatárával, Kocsis Dáviddal, a horvát Sibeniktől érkező 27 éves középpályással, Damir Milanoviccsal, az újpesti Lipták Zoltánnal, az eddig kölcsönben szereplő brazil Alison Moreira-val egyaránt hároméves szerződést írt alá a Videoton. Varga Róbert Győrből érkezett az együtteshez.
Játékost cserélt a Debrecen és a Székesfehérvár, Demjén Gábor Fehérvárra, Mohl Dávid pedig Debrecenbe költözik.
Távozott: Koller Ákossal és Simek Péterrel nem hosszabbítnak szerződést. Várhatónak további hat játékos: Pavlisics, Buljubasics, Karadzsics, Tkacsuk, Lattenstein és Csobánki is távozik a csapattól. A klub felbontotta Kulcsár Tamás szerződését, aki visszatér az MTK-hoz. Csizmadia Csaba Horvátországba igazolt.
Marad Sebők Zsolt, bár több hazai csapat is vitte volna, s Vujovics is, pedig állítólag a Hertha BSC is érdeklődött iránta.
 
 
 
Ferencváros:
Érkezett: Pölöskey Péter végleg a zöld-fehérekhez kerül.
Távozott: Szkukalek Igorral nem hosszabbít szerződést az FTC.
Marad: Lipcsei Péter megállapodott a vezetőkkel, így a rutinos középpályással új szerződést kötnek, melynek értelmében még legalább három évig marad az egyesületnél, s ebből egy évet húzhat le az NB I-es csapatnál. Értesülések szerint Wedgbury, Lowton, Abdi és Robertson is marad a ferencvárosiaknál.
 
 
Győr: Pintér Attila lett a csapat vezetőedzője.
Érkezett: A grúz válogatott Giorgi Ganugrava, Csehországból, valamint Fehér Zoltán, aki legutóbb Bulgáriában futballozott.
Távozott: Stark Péter és Böőr Zoltán. Varga Róbert Székesfehérvárra igazolt.
,Józsi Györgyöt Görögországból, Bajzát Pétert pedig négy országból is keresik. Alekszidzének is több kérője van.
Marad: Bojan Brnovicsra mindenképp számít Pintér Attila.
 
 

 
 
Haladás:
Érkezett: Irhás Ignác Bőcsről, aki három évre írt alá. Felcsútról Lattenstein Norbert. Két évre aláírt az egyesülethez Sipos Norbert. Gőcze Gergő, Ugrai Roland és Farkas Márk személyében három fiatal játékos kapott profi szerződést. Próbajátékon tesztelik az Integral-DAC védőjét, Hegedüs Norbertet, valamint a legutóbb Görögországban futballozó középpályást, Erős Gábort.
Távozott: Szerződést bontottak Andorka Péterrel, aki értesüléseink szerint Újpestre igazolhat, valamint Tóth Norberttel. Vörös Péter a lokomotív Taskentnél folytatja pályafutását.
 
Honvéd:
Érkezett: Hároméves szerződést kötöttek Tóth Zoltánnal, aki az elmúlt félévben Zalaegerszegen futballozott, valamint az angyalföldi Németh Gáborral. Próbajátékon van a csapatnál a bőcsi Cséke, a kozármislenyi Megyesi és Horváth, a szlovák Urban, a budaörsi Varga Dániel, és a mexikói Juan Perez.
Távozott: Rabóczki Balázs, Vincze Zoltán, Maróti Béla, Genito, Koós Gábor, Bojtor László, Mico Szmiljanics, Eduard Ndjodó, Manuel Rivera, Marko Simic, Filó Tamás, valamint a csapatkapitány Dobos Attila.
 
Kaposvár: Úgy tűnik, hogy Prukner László vezetőedző marad az egyesületnél.
Érkezett: Milinte Árpád, Zahorecz Krisztián, Pest Krisztián. Próbajátékon van a csapatnál a barcsi Rábold Richárd, és a győri Bank István.
Távozott: Nemanja Obrics a Crvena Zvezda csapatához, Bojan Bozsovics a belga Cercle Bruges együtteséhez.
Marad: Bár szerződésük lejárt, de hosszabbítottak Petrókkal és Kovacseviccsel.

Szécsi József
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (536) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Heti lámpás (308) Belföld (10) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Mozaik (83) Egészség (50) Jobbegyenes (2772) Történelem (17) Sport (729) Autómánia (61) Mondom a magamét (7479) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Életmód (1) Gazdaság (701) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>