Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
eb1d563adac034cd38ab59b9126bf020.jpg

ValótlanVilágtalan

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Bábel tornyának építéséről szóló ószövetségi történet üzenete: ha valaki el akar veszejteni egy közösséget, akkor összezavarja annak nyelvét, úgy képtelen összehangoltan cselekedni; nem tudja elbeszélni helyzetét, és nem tudja megbeszélni teendőit.

És ha e két létműveletre tartósan válik képtelenné, akkor sorsa megpecsételődik. A magyar társadalom már évszázadok óta összezavart nyelvű közösség. Az összehangolt cselekvésre való képtelensége pedig drámai módon mutatja meg magát az anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi, szellemi lezüllésében. Mindez azért van így, mert tudatos és intenzív lepusztításunk hatékony fegyver-rendszerekkel ma is intenzíven zajlik, s most már saját magunkat is olyan nagy buzgalommal pusztítjuk, hogy talán már nem is kellene az ellenünk rejtett háborút viselő erőknek túl sok energiát mozgósítaniuk.

A leghatékonyabb tömegpusztító fegyver a globális média: évente ezermilliárd forintnak megfelelő kárt okoz a magyar társadalomnak. Ez utóbbi pedig ezt azzal hálálja meg, hogy százmilliárd forintot még fizet is elpusztítóinak. Látszólag ugyan fő bevéte­lük a reklámokon keresztül a cégektől jön, de nem gondolhatjuk, hogy a termékek áraiban azok ezt nem az alávetett bennszülöttekkel fizettetik meg, akik már nem képesek felfogni, hogy mi történik velük. A gazdaállat „elhülyítése” az élősködők alapstratégiája. A „kerge marha” kifejezés is arra utal: a benne élősködő parazita olyan agyi károsodásokat okoz, hogy a marha elemi félelemérzete is megszűnik, elkóborol, és így a ragadozók prédájává válik, amire azért van szükség, mert az élősködő lárvája csak a ragadozóban tud utána kifejlődni. A globális médiaélősködők tehát az általuk végzetesen lepusztított, kifosztott magyar társadalom nevű gazdaállatot minden nehézség nélkül rá tudják már venni arra, hogy saját maga elpusztításának tetemes költségeit is ő fizesse.

(A pusztítás miért maradt ugyanolyan akadálytalan és töretlen az elmúlt év során is, amikor a forradalom és szabadságharc logikája ennek az ellenkezőjét sugallja? Mert a most utólag (!) kilátásba helyezett médiahatósági büntetés „inkább jelkép, mint szimbólum”.) Ma már egész fegyverarzenál szolgál arra, hogy az embereket a hüllők mentális szintjére süllyesszék. Ez azért fontos, mert a hüllőt csak három elemi ösztön vezeti, az evés, a párzás és annak a territóriumnak a bármi áron való birtoklása, ahol az evést és párzást lehetővé tévő „objektumok” vannak. A hüllőszintre visszalökött ember létét ezután már csak a három „p”, vagyis a pénz (létfenntartás), a p.na (fajfenntartás) és a politika (terri­tóriu­mért folytatott harc) fogja kitölteni. Ami azért „jó”, mert így kizárólag az ehhez kapcsolódó „javak” megszerezhetősége érdekli majd, és ilyen irányú szükségleteinek kielégítésére azonnal készen áll a globális „szép új világ” egész fogyasztói paradicsoma.

Ám ehhez megannyi gyakorlásra van szükség. Ezt a leghatékonyabban az a fegyverfajta látja el, amely egy olyan permanens műsorfolyam, ahol hónapokon keresztül, napi 24 órában kapja meg a nézőpária a kábítást fenntartó adagját. Erre a célra fejlesztették ki tehát professzionális gonoszsággal a ValóVilág nevű konstrukciót. E konstrukció azért tökéletes, mert a rabszolga főszereplők élő testét használják tömegpusztító fegyverként. Az a feladatuk, hogy miközben a „konstruktőrök” emberi létük utolsó morzsáit is felzabáltatják e véglényekkel, a lehető legsikeresebben hitessék el a képernyő másik oldalán ülő, hozzájuk hasonlóan kiszolgáltatott többi véglénnyel, hogy az élet egyetlen célja csakis az elemi ösztönök minél perverzebb és önpusztítóbb kiélése lehet. És minden, ami ezen kívül esik, az csak a balekok, született „lúzerek” gyávasága és hazug, képmutató erkölcsprédikációja. Vagyis hogy az emberi világ nem csak most áll ebből, de mindig is ebből állt, és ez a jövőben is így lesz.

Minél hamarabb ismered tehát fel, hogy ezen kívül semmi nincs (csak a semmi van!), annál sikeresebb lehetsz itt, e földi világban. „Valósítsd meg önmagad!” Az elemi ösztönökből előtörő szükségleteidet ott és akkor, ahol és amikor előtör, azonnal elégítsd ki! Vegyük észre, hogy ez a folyamat valójában a szobatisztaság elérése előtti szintre viszi vissza az eredményesen lezüllesztett véglényeket. És noha ez mérhetetlen profittömeget jelentene a létmód urainak, de egyúttal a világ önfelszámolásának utolsó fázisa is lenne. Ha ugyanis szép lassan a repülésirányítóktól a sebészorvosig minden emberi lényt sikerül erre az evolúciós szintre süllyeszteni, akkor ezzel nemcsak a ValóVilág, hanem a való(ságos) világ minden problémája is örökre megoldódik. Csak, tartok tőle, nem egészen úgy, ahogyan azt az emberiség eddig remélte.

Bogár László, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Tereb (146) Sport (729) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Belföld (10) Gazdaság (705) Történelem (18) Szépségápolás (15) Politika (1582) Autómánia (61) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2788) Nézőpont (1) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7546) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>