Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
51bb04bbdc55d79be48e1e63980eb5d1.jpg

Szókimondó - Hellerova

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Föladom. Bedobom a törülközőt. Nyolcvanhárom év alatt talán negyedszer. Kockáztatva még a kormány kulturális nacsalnyikjának a jóindulatát is, megfutamodok.

Nem rögeszmézem tovább azt, hogy Heller Ágnes szép, Heller Ágnes jó, Heller Ágnes okos. Mert tényleg nem az. Miként az elmetársaim szemembe kacagják évek óta. Személyi jogait sem sértem, hiszen eme lényét determináló jegyeket ő maga közhírelte el az ATV-ben. Kijelentette: oktalanság az ország bárminemű függetlenségéről karattyolni, mert NATO- és EU-tagállam eleve nem lehet önálló. De nem ez az állítás az ő főbuggyantyúja. Hanem az, hogy ugyanazt furulyázza, amit az EU-szkeptikusok, EU-tagságunk vad ellenzői.

De eme butaságát köbre emeli azzal, hogy azokkal vállal most nézetazonosságot, akiket mindeddig lefasisztázott: őket igazolja most mélységesen mély filozófiai nyanyarászásával.

Második számú bukfence, hogy másoknál alacsonyabb rendű nációnak tartja a magyar népet. Rasszizmus ez, vagy egyszerűen csak magyargyűlölő sovinizmus? Még a történelmet is meghamisítja beteg lelke porózus érveinek érdekében, ugyan miért? Azért, kérem tisztelettel, mert halálosan belepurcsant a polgári demokrácia következményeibe, miszerint Kétharmad úr uralja a parlamentet. Ezért aztán önkontrollját vesztett fékezhetetlen dühében totalitárice pokolra kívánja ezt a politikai rendszert a nemzet egészével együtt.

Elszamárosodásának dokumentuma, hogy célja érdekében meghamisítja történelmünket is, oly pökhendi cinizmussal, mintha Péter Gábor terrorapparátusa csörtetne a háta mögött. Azt hernyózza ki magából degusztiőz, hogy a magyar azért hitvány, hitványabb, leghitványabb, mert nem nézett szembe a múltjával. Európa és főleg a közvetlen környező nációk különbek, mint mi vagyunk: Európa két legaljabb népe a német és a magyar. A német legalább önmagát mélyen megalázva, rég halott fölmenői bűne miatt még mindig csordogál a bűnbánattól. Mert a szerbek sem irtottak ki százezernyi magyart, horvátot, bosnyákot, albánt, macedónt, a románok sem semmisítették meg zsidóikat még 1941 előtt önszorgalmúlag, náci megszállás nélkül is, ahogyan azt a hazug Ehrenburg és még hazugabb a fehér könyvek sorozata dokumentálta. És Maniu banditái sem bakóztak le fejszével egyetlen fia székelyt sem középkori módra a huszadik században, és a szlovákok sem zsidótlanítottak, germántalanítottak, magyartalanítottak, és ma sem üldöznek senkit, még 98 éves őslakos nőket sem. Nincsenek magyarverések, anyanyelvüldözések Bácskában és a Felvidéken, ahogyan Recsk, Andrássy út 60. sem volt.

Nyicsevó továris, mivel egyet sem brekkintett ezekről Hellerova, a békává varázsolt mesebéli filozófiai tündér királykisasszony. Ám én ezen sem csodálkozom. Ha Tamás Gáspár Miklós a nemzeti oldal tótumfaktuma lehet, ha a híres jobboldali közgazdász „utolsó csatlósozhat” a nemzeti televízióban, akkor Hellerova hercig kis pukkedliző balettpatkány a jótékonysági operagálán.

Netán el kéne kezdeni végre a magyargyűlölet minden forrását bedugaszolni. Fölvilágosítani a történelmi tényekről a gyagyás, tudatlan hellerkedőket. Amely ismeretterjesztő, nemzeti öntudatot és önmegbecsülést erősítő munkát az új, egyre jobb, fiatal szakembergárdára kéne ráoroszlánrészezni. Semlegesítve a történelemhamisítók ma is grasszáló bolsevista sleppentyűit, s a média szellemi zombijait.

Félre a kishitűséggel, amit nemcsak a pöffeteg sátánhitűek, hanem a „nemzeti érzelmű”, de téveszmés magyarok is gágincároznak. Voltaképp ők is kriptohazaárulók. De jaj! A világ legnagyobb katonai és gazdasági hatalmának főkülügyére egy pöccsentyű rádió (az általam különben kedvelt Klub) érdekében eljegyzékintette magát. Mekkora aránytévesztés! A cserkész gúnydal szerint: „Jaj, de büdös lábszag van, lábszag van, lábszag van…”

Szalay Károly - demokrata.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Sport (729) Kultúra (6) Politika (1582) Tereb (146) Jobbegyenes (2778) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10) Heti lámpás (310) Történelem (17) Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozaik (83) Tv fotel (65) Gazdaság (702)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>