Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
40a2f4b99eeb6c87b900c7264a0ea017.jpg

Rosenberg bácsi beszól II.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Tor Salqvist blog állandó rovatot indít "Rosenberg bácsi beszól" címmel, melyben a szerző Christoph B. Rosenberg, az IMF Közép-Európa és Baltikum ügyeiért felelős főfejese bőrébe bújik, s havonta jelentkezik a magyarságot zsaroló zsetonista zsivány képzeletbeli szösszeneteivel.

A médiafuttatta mammonistává történő metamorfózis azért is kiváló ötlet a blogíró szemszögéből, mert így a díszpintypereputtypátyolgató potyalesők és a segélyseregélyek liberálisgúnyoló jelzőhalmazai után némi öniróniát felhasználva új kifejezéskompozíciók is születhetnek. A "turultukmáló táltosterrorista" és az "avittas antivilágot abajgató antiszemita" csak néhány megelőlegezett szavajárás szefárd szélsőségesünk mindennapi mondataiból. Rosenberg bácsi természetesen a bornírt bankárvilág, a liberális "értelmiség" és a zsidó érdekkörök prototípusszerű megjelenítője, így nemcsak a normalitáspárti radikálisok, hanem a világhódító fémdarabfavorizálók is azon bizonyos görbe tükör elé kerülnek. Rosenberg bácsi alakjának megformálásához köszönöm a segítséget blogom liberális kommentelőinek, az ő hozzászólásaik nélkül nehezebb lenne beleélnem magamat az IMF guru bőrébe.

Csodás az időjárás Barbadoson, most épp a titkárnőmet, Dzsesszikát nyaraltatom, szerencsére Vanessza (t.i. az élettársam) vakációztatása már letudva, így most kiélhetem az ágyban liberális hajlamaimat is, hiszen Dzsesszi mindent megenged. Jó híreket kaptam emellett Magyarországról is, százezer bankhiteles gój áll a csőd és a kilakoltatás szélén, ami miatt az IMF főigazgatója telefonon dícsérte meg az eddigi munkámat. Érik az előléptetésem közép-európai területi vezetőből igazgatóhelyettesé, végre emberhez méltó életet élhetnék a felemelt fizetésemből, s nem kellene ötcsillagos szállodák apró szobáiban vegetálnom, hanem kipróbálhatnám a királyi lakosztályokat is, amiket - valljuk be - igencsak megérdemlek a magyar munka után. Nem fűlik a fogam ehhez a proli léthez, minőségi színvonalon szeretném folytatni a pályafutásomat.

Pár hete összefutottam Wolfensohn haverommal az egyik karibi hotel bárjában, tudjátok ő volt a Világbank kilencedik elnöke. Nagyon elszégyelltem magam csóró mivoltom miatt, ő ugyanis egy egész emeletet kibérelt a luxuskóterben. Kérdezte, hogy tudnék-e ajánlani a fiának jó magyarországi programokat, mire én természetesen igennel feleltem. Habár ezt a szutyokfészek államot olyan balkáni emberek és hőzöngő hitlerjugendisták jellemzik, mint Vona, vagy Budaházy, de azért akad egy-két normális rendezvényük. Felhívtam Mr. Wolfensohn barátom figyelmét a csodálatos szellemiségű melegfelvonulásra, melyre historikus környezetben, a főváros szemkápráztató központjában kerül sor minden évben. Itt végre szabadon szárnyalhat a szerelmes szefárd szív. Ajánlottam aztán a Forma-1-et is, de cimborám csemetéjét nem érdeklik az efféle rendezvények, szerinte gójoknak való cirkusz, hogy körbe-körbe keringő autókat nézegetünk több órán át, miközben körönként két másodpercig figyelhetjük csak meg ezen járgányokat, s akkor sem történik semmi. Azt is szégyellené a spanom fia, ha 450 eurós (csekély 125.000 forintos) proliárú programokon kellene részt vennie, számára ugyanis megalázó az efféle olcsójános hepaj, ahol csak 2 eurós sörnek nevezett borzalmat, 10 eurós kolbászocskát (mely antiszemita étek disznóhúsból!) és 15 eurós gyros tálat lehet vedelni, illetve zabálni. Wolfensohn úr szerint olcsó húsnak híg a leve, efféle filléres moslékokat az ő fia nem fog behabzsolni. Haverom egyértelműen gójkigolyózó balekságnak tekinti a keringő "Sumakkerek" száguldozását. Felhívtam aztán a figyelmét a Sziget Fesztiválra is, mely Közép-Európa legnagyobb kulturális rendezvénye. Az ifjú Wolfensohn állítólag nagyon szereti az efféle füves-alkoholos gigapartykat, elvégre raszta a drágája, a múltkor például Angliába repült ki egy efféle duhajkodásra, össze is szedett valami nyavaját, de a papa persze kikúráltatta belőle. A szigetes belépő viszont csak 54000 forint, ezt nagyon-nagyon keveselte kedves bankos kollégám, így lehetséges, hogy nem fogja elengedni a fiát efféle csöveseknek kreált banzájra, nehogy újra szifiliszt szedjen össze szegényem. "Az én fiam ezentúl csak sztárokkal szexelhet gruppenben!" - jelentette ki  a gyermekét féltő Wolfensohn úr, e gondoskodó liberális atya.

Elköszönés előtt aztán agytekervényeim legbelsőbb bugyraiban felötlött a Zsidó Nyári Fesztivál programlehetősége. - Te Wolfi! - szólítottam meg bankárbratyimat. - Nem akartok családostul eljönni egy kitűnő nácipukkasztó klezmerdáridóra? Naná, hogy szerettek volna, én pedig megígértem haveromnak a fasisztanácista Orbánvitéz nyár folyamán történő szétcincálását. - Díszlimuzint fog küldeni elénk a miniszterelnök, annyira kicsinálom ezt a tehetetlen, lusta, munkára képtelen, állandóan siránkozó és turbóantiszemita tévelygést megvalósító porbapukizó proletárnemzetet. Wolfensohn barátom szerint még akár a Világbank elnöki tisztségéig is vihetem ezzel a kiváló taposó hozzáállással. Dzsesszika titkárnőm büszke volt rám nagyon, aznap este kiválóan teljesített a swingerklubban. Node több időm nincs az írogatásra, most hívott a főnök, hogy akadna valami felvásárolható erdőterület a körzetemben, egyeztessek a héber haverokkal az ügyben.

Christoph B. Rosenberg voltam az IMF-től...

Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2778) Politika (1582) Mondom a magamét (7501) Autómánia (61) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (17) Kultúra (6) Gazdaság (702) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>