Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Orbán Viktor: a magyarok összeálltak és megvédték a jövőhöz való jogukat

Orbán Viktor: a magyarok összeálltak és megvédték a jövőhöz való jogukat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Mi ki akarjuk javítani Európa hibáit!

Orbán Viktor késő este még interjút adott az Echo TV-nek, ahol elmondta, Európa az őszintétlenségtől szenved, és amikor sok nép együtt szenved az őszintétlenségtől, mert nem hagyják, hogy elmondják, mitől tartanak, akkor nem egy ország mérete, a katonák száma, a nemzeti össztermék számít, hanem a gondolat és a hang tisztasága.

Orbán Viktor késő este interjút adott az Echo TV-nek. A miniszterelnök Bayer Zsoltnak és Szabó Anettnek úgy fogalmazott, hogy

a kampány során világossá próbáltuk tenni, az emberek ne engedjék, hogy a választás egyszerű, egy alkalomra szóló döntés legyen, hanem közösen érezzük át annak a jelentőségét, hogy talán hosszú évtizedekre el fog dőlni Magyarország sorsa."

A miniszterelnök elmondta, biztos volt benne, hogy a nép egybehangzó akaratot mutat majd a világnak.

Ezt az akaratot Magyarország és én személy szerint is megkaptuk”

– mondta. 

Európa az őszintétlenségtől szenved, és amikor sok nép együtt szenved az őszintétlenségtől, mert nem hagyják, hogy elmondják, mitől tartanak, akkor nem egy ország mérete, a katonák száma, a nemzeti össztermék számít, hanem a gondolat és a hang tisztasága. Nincs nagy nép és kis nép: vannak bátor népek, és Magyarország a bátor emberek országa, akik a mai napon világossá tették, hogy a dolgokat így nem lehet folytatni. Őszinte, világos, egyenes beszédet akarunk, meg akarjuk nevezni, ami gyötri ezt a kontinenst, mert ez a mi kontinensünk. Mi nem szemben vagyunk Európával és az Európai Unióval, hanem akarjuk ezt az Európát. Sikeres és erős Európai Uniót akarunk, de ehhez mindent el kell mondanunk őszintén, ami gyötör bennünket. Mi udvariasan, tisztelettel, mindenkinek megadva, ami megilleti, elmondtuk, mit akarunk – mondta Orbán Viktor, majd kifejtette, nem akarja, hogy Európa rámenjen a hibáira.
Mi ki akarjuk javítani Európa hibáit”

– fogalmazott.

A kormányfő szerint meg kell védeni az eredményeket, az alacsony munkanélküliséget és Európa legjobb családtámogatási rendszerét. 

Ma meg kellett védeni a jogunkat, hogy ezen az úton végigmenjünk. A magyarok ma összeálltak, és megvédték a jövőhöz való jogukat”

– értékelt Orbán Viktor, aki a kampánnyal kapcsolatban kifejtette, hogy ez volt a legnehezebb kampánya.

Sok jó szándék és jóakarat gyűlt össze a mi oldalunkon, és nagyon sok rossz szándék jött össze a világ nem különösebben dicsőséges erőiből, sokan összekapaszkodtak, hogy megállítsanak minket. Ebből azért nem lett baj, mert bölcs nép a mienk: amikor úgy érzi, hogy baj van, tudja, hogy cselekednie kell, és akkor nekiindul"

– mondta a miniszterelnök.

Bokor Gábor - ]]>www.888.hu]]>

Hozzászólások

bölcs kádi
2019-11-21 16:42
Tisztelt Miniszterelnök Úr ! Köszi, hogy megmentett..már csak a 69454 Ft-os nyugdíjamtól kéne megmentenie, mert télen a gyógyszerek, az ennivaló stb.. mellett fűteni is kéne, ha nem is mindennap...

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Politika (1582) Mozi világ (440) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7501) Vetítő (30) Nézőpont (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (702) Életmód (1) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2778) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Heti lámpás (310) Belföld (10) Történelem (17) Kultúra (6) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>