Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
isis.jpg

Nem az ISIS, hanem az oligarchia ellen kell védekeznünk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az a mondat, mely szerint „Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam", jellegzetesen toxikus.

„Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam." Egy berlini propagandista nyerítette bele a médiaglóbuszba ezt a feltűnően kretén mondatförmedvényt. És valószínűleg tágra nyílt zsebbel rohanhatott a kasszához.

Mondatok szőnyegbombázása rombolja Európát.

Az oligarchia már az 1990-es rendszerváltozás előtt fölismerte, hogy mérgező mondatokkal lehet a legsikeresebben rombolni a társadalmakat. Nem kell kétezer tankot Magyarországra zúdítani – miként az 1956 novemberében történt.

Kellően toxikus mondatok is kifejtik a kellő hatást.

Az egyik legborzalmasabb rombolást a következő mondat fejtette ki: „Az állam a legrosszabb tulajdonos:" Azokat a politikusokat, akik ezt 1990 után sulykolták, most bíróság elé kellene állítani, és tisztázni valós indítékaikat és utólagos meggazdagodásuk forrását.

Valószínűleg korrumpált politikusok voltak.

Mára dúsgazdagok, luxusvillában élnek, terepjáróval közlekednek, külföldre mentett vagyonuk – még – ismeretlen. Időnként előbújnak luxusvackaikból, és megbírálják – kigúnyolják – azokat a demokratákat, akik az általuk hátrahagyott szemetet takarítani próbálják.

Azt remélik, felejt a társadalom.

Ezért volna fontos bíróság elé állításuk- függetlenül az elévüléstől. Az elévülés a bűnözőket pártoló jogelv. A valóságban nincs elévülés. Egy meggyilkolt ember nem fog feltámadni attól, hogy gyilkosa bűncselekménye elévült.

Emberellenes jogelv az elévülés. Hatálytalanítani kell.

Az a mondat, mely szerint „Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam", jellegzetesen toxikus mondat. Fizetett propagandista találta ki. Fizetett propagandaműhely hozta létre.

Ezeket a propagandistákat nem érdekli a valóság.

Agytrösztjük azon „dolgozik", hogy toxikus mondatokat vegyítsen, mérgezze a közéletet, rombolja – majd kirabolhatóvá tegye – a társadalmakat. A rombolásért fizeti őket az oligarchia. Bőszen mérgeznek, aláásnak, dúlnak mondataikkal.

Hazudnak gátlástalanul - ez használati értékük.

Felbérlőjük az oligarchia. Az oligarchia akarja rombolni Európát. Ezért bérel fel propagandistákat Budapesttől Bécsen és Berlinen át Brüsszelig sok európai városban. A propagandisták kifaragják a mondatot: „Az állam a legrosszabb tulajdonos."

Majd az oligarchia megbíz egy politikust, aki szajkózza.

Ma is lázasan ügyködnek a propaganda boszorkánykonyhái. hogy toxikus mondatokat elegyítsenek. Az a berlini elme, amely ezt a vegyületet kiöklendezte: „„Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam", nagy szolgálatot tett az oligarchiának.

Azonosítani kell, tettét föl kell jegyezni.

Majd földeríteni pénzforrásainak eredetét, átvilágítani vagyonosodását, és ezek alapos ismeretében szembesíteni a jogállammal. Azonosítani kell konkrét megbízóit is, és törvényes keretek között az oligarchiával szemben is átgondolt védekező lépéseket kell tenni.

Brüsszelben, Bécsben és Budapestem is hasonlóképp kell eljárni.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Nézőpont (1) Tereb (146) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Kultúra (7) Életmód (1) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Heti lámpás (312) Történelem (18) Gazdaság (704) Autómánia (61) Mondom a magamét (7536) Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Belföld (10) Jobbegyenes (2786) Vetítő (30) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>