Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
34b86c9c948b2c5dea826cd886e7e20a.jpg

Magyarország = Nyugat-Balkán

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A vadliberalizmus faramuci szellemiségével átitatott jelenkompatibilis diszkóbirkulás újabb antiidillbe torkollot, három fiatalkorú lett a drogtól bódult agyatlan tombolás áldozata.

Életellenes éránk, azaz a fogyasztói multikulturalizmus emberprototípusa a ténferegve tomboló ösztönlény, a hedonihilista hülyegyerek, aki egy kis fűért, piáért a saját édesanyucikáját is zálogba bocsátaná, miközben az ütemtelen "ándergránd" zajt valamiféle wágneri szférák zenéjének érzékeli rokkantnyugdíjas agysejtjeivel. 14-16 éves kisgyerekek spangliznak átszellemülten a Nyugat-Balkán nevű szórakozóhelyen, miközben a szefárdok bolondította felelőtlen szülő VV Puki kiszavazásán izgul, s nagyívben tojja le csemetéje csörömpölésre megvalósított előemberi tombolását a diszkóban. Persze nyilván csak jobbesetben van fogalma arról a kedves szülőnek, hogy merrefelé is birkul drog és szabadosság által beetetett, teknóra ténfergő agyigyagyás gyermeke. Bajban van az európai civilizáció, az értékrendi deficit újra és újra jobb sorsra érdemes emberek halálához vezet, most épp egy 14 és egy 17 éves fiatal leányzó lett a liberalizmus áldozata. Magyar Bálint eközben nyilván triumphust tart nevelési elveinek sikere láttán...

Ilyen "zenék" által transzformálódik majomszerű ugri-bugrit megvalósító ösztönlénnyé a drogtól bódult nihiliberális a West Balkanban

Persze a különös körülmények és a liberális média himi-humi szerű susmogása és ködösítése is felettébb gyanús. Ahogy az '50-es években a Szabad Európa rádió jelentette az egyetlen igaz szót, úgy manapság is csak ilyesféle szamizdatokból lehet szemezgetni valós gondolatokat, hisz a mainstream média mindent megtesz a nem polkorrekt igazságok eltussolása érdekében, a Facebookos, Twitteres, Iwiwes szemtanúi beszámolókat is azonnal eltüntették a pár napja még "szólásszabadságért" tüntető Bakács Tibor és TGM-féle turbótoleráns liberálisok cenzor elvtársai. A hajnali híradások még egyöntetűen késelésről értekeztek, tucatjával születtek az olyan helyszíni beszámolók, melyek egy 5-6 fős cigány társaság szúrószerszámmal megvalósított pimasz produkciójának tulajdonítják a kitörő pánikot, délben viszont már mindenhonnan eltűntek az ilyesféle értekezések. Az orwelli Novus Ordo Seclorum ismét jelezte, hogy itt csak egy szűk kör szava érvényesülhet az újságírásnak nevezett gondolatidomítási prodzsekt keretében, s nem a kristálytiszta igazságé. Sajnos ismét Paprikajancsi-szerű ugri-bugri figurának és egy komplett futóbolondnak nézik a magyar emberek kárpát-medencei sokaságát gyarmattartóink.

Akár cigányok késeltek azonban, akár csak bedrogozottak hallucinációi okozták a felfordulást és a haláleseteket, a liberális "értékrend", az individualista-hedonista őrület felelőssége elvitathatatlan. Jelenkorunk uralgó ideológiája a tiszta emberi szellem értékrendbeli devalválódásának biztosít teret, szépnek láttatja a fonákságot, s elmarasztalja az erényt, hisz olyan viselkedésmintákat és cselekedeteket propagál, melyek akár egy fent ecsetelt tragédiához is elvezethetnek. Elég a drogosan gázoló szélsőséges médiasztár, Stohl András ajnározással elegyített mentegetését megemlíteni. Óriási a szülői felelősség nemcsak a gyermekek jövőjével, hanem az egész ország, e csodás Kárpát-Haza sorsával kapcsolatban! 14-16 éves kiskorúak bedrogozva tombolnak cigánymaffiózók társaságában, fűvel-fával meghemperegnek altesti örömszerzés céljából, lélekromboló zajokat hallgatnak, miközben az alpári beszéd és a tanulatlan butaság megannyi megnyilvánulása csak úgy ömlik belőlük. Köszönjük liberalizmus, köszönjük szabadelvűek, köszönjük csodás bűnözőmentegető banda! Fel kellene már ébredni a megvezetettségből, hogy végre megértsük a kontrollálatlan, szabályokat elvető, mindenféle normalitáspárti megnyilvánulásra nácit és fasisztát kiáltó ideológia rákfeneszerű szerepét jelenünk tönkretételében. Ébredj magyar!
 

Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2778) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7501) Egészség (50) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Vetítő (30) Mozaik (83) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Történelem (17) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Gazdaság (702) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Politika (1582) Életmód (1) Heti lámpás (310) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>