Ma 2020 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
e662aef7efeeb6fa0ae035487b48170d.jpg

Kampánystart

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ezt is megértük, elkezdődött az egyedek emberellenes etetése, mivel elstartolt a kampánynak kikiáltott szélliberális népbolondítás.

Ne feledjük, hogy a kampány - mint a szavazósdit favorizáló demokrácia velejárója - mindössze a liberális értékrend hatalomkiosztási metódusának lényeges eleme, másféle rendszerekben, mondjuk a Platón által sokra tartott monarchisztikus, vezérelvű viszonyok között ilyesféle pénzpocsékolásra nem nyílna lehetőség. Kicsiny Hazánk koordinátái között azonban minden egyes kegykeresésben érdekelt konglomerátum közel 400 millió forintot verhet el papírfecnik proklamálta bárgyú üzenetei isteni igeként való bemutatására, hogyaztán konstatálja a bégetés fokozódását hülyeségre hangolt hívei körében. Mert ki is az a szerencsétlen, aki egy utcára dobott óriásplakát, vagy egy "szavazz a szadeszra!" cédula alapján változtat véleményt és voksol a fent hirdetett hiteltelenre? Ki az, aki a táblára vasalt csicsára csettintve teszi oda az ikszet az idióták mellé? Szerintem gyakorlatilag senki, de persze lehet, hogy túlzottan optimista vagyok honfitársaim szellemi színvonalával kapcsolatban...

Korrekt gyurcsányista plakát lenne...

Olvasom, hogy a 2006-os ikszelősdi előtt összesen 7,6 milliárd forintot szórtak ki az ablakon nagy lelkesen négyzetesen demokrata főpimaszék, azaz jócskán túllépték a kiszabott keretüket. Mi történne vajon, ha akadna egy olyan szerfelett normalitáspárti szerveződés, mely nem venne részt a plakátolósdiban, szórólaposdiban, s a 400 milliós kampánypénz mondjuk 3/4 részét jótékonysági alapok számára utalná át? Szerintem egy ilyesféle lépéssel nagyobb tömegeket lehetne megmozgatni, mint egy országnyi bárgyú felhívással. A mesebenyelés foganatosításában érdekelt, nullmunkával milliárdokat kereső marketinges "szakértőknek" persze így üres maradna a pénztárcája, dehát meg is érdemelnék ezek a Mammon oltára előtt szervilisen meghunyászkodó díszpintypéldányok. Kampányügyben egyedül a lakossági fórumok és a közvetlen beszélgetések erejében hiszek,  melyek ugye - leszámítva a benzinköltséget és a terembérletet - gyakorlatilag ingyenesek. A legjobb módszer azonban még mindig az elvégzett remek munka felmutatása lenne, de ezt persze jelenlegi pártjaink egyike sem képes prezentálni... a parlamentiek mindössze országtönkretevő és közpénzlenyúló munkásságukat mutogathatnák, míg a Parlamenten kívüli szervezetek érthető módon még nem vettek részt országépítő (vagy romboló) foglalatosságban.

Van azonban egy olyan oldala is az ikszelősdinek, melyet csak hányingerközeli jelzőkkel lehet körbeírni: a negatív kampány és a rágalomhadjárat módszere. Vörösliberális exkommunistáink például elhatározták, hogy ifjúsági szervezetük a régóta működő SZDSZ-es "Rózsa Misi-kommandó" mintájára internetes csapatot fog létrehozni, mely aztán fórumokon és blogokon fogja ócsárolni - ajándék vörös köcsögökért és bögrékért - az ellenkező véleményű, nemzeti oldalt képviselő személyeket. Mások ennél is aljasabbak. Miközben országunk fővárosa a hobbiantiszemitázók és a hétvégi nácizók Mekkája, s tenyésznek a felvásárlók lakóparkjai, addig az ejropéer kozmopolita oldal örömmel nyúl a származás alapján megvalósított lejáratás eszközéhez, amit persze a mezei gójoknak zsigerből tiltanak. Így lett zsidó Vona Gáborból, melyet a következő elképesztő hamisítvánnyal próbáltak meg aztán igazolni a diszkrimináció tilalmát szajkózó szélsőségesek:

A kipakapitalista pofátlanság ezen pimaszságpárti papírjával - a borzasztó helyesírási hibákat leszámítva - mindössze két "aprócska" gond van: egyrészt 1991. augusztus 26-án nem szombatot írtunk, hanem hétfőt (bárki ellenőrizheti a Windows beépített naptár segítségével), másrészt Vona Gábort tizenhárom évesen még Zázrivecz Gábornak nevezték, csak aztán a Jobbik elnöke visszatért - a szovjetek elleni harcokban hősi halált halt - vérszerinti apai nagyapja ősi nevéhez. A lejárató propaganda tehát egyértelmű...

Borzasztó két és fél hónap áll előttünk, mindenhonnan az országrabló antigojiták fognak folyni, s a fő cél az egyetlen szívében is nemzeti erő pocskondiázása lesz. Egy normalitáspárti embernek azonban kötelessége minden körülmények között az elesettek oldalára állnia, így most is meg kell védenünk a hazugmód ócsárolt nemzeti összefogást. Legyen már végre április 11, s tűnjön el ez a nyakunkon ülő korrupt bankárelit!

 

Tor Salqvist
 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (241) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mozaik (83) Vetítő (37) Politika (1571) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1798) Rejtőzködő magyarország (171) Kultúra (6) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Nagyvilág (1450) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Sport (729) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (489) Tv fotel (65) Életmód (1) Történelem (14) Mondom a magamét (4652) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>