Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
439e24d8852010b9a814a321ef74362c.jpg

Fűvel-fával

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A liberálhedonizmus lelketlen világával kapcsolatban nem mindennapi felmérés látott napvilágot a minap az egyik agymosáspárti újságocskában. Az ingyen osztogatott utcai sajtótermék, mely a globalizmus szolgálatában nemegyszer megcsillantotta már kisemberekkel kapcsolatos gondolatidomítási képességeit, most azt vette górcső alá, hogy miképp befolyásolta az általuk is terjesztett 20 évnyi fenenagy szabadosság a magyar népesség intim szokásait.

Kiderül, hogy egyre több a retekklubbutított, fűvel-fával hempergő hedonista, aki a Mónika-show és a Szex és New York által feléje közvetített értékrendet tekinti helyesnek és normálisnak, s akit a holowoodi filmes produkciók nevelnek az életre. Már magában az elgondolkodtató kérdés persze, hogy kicsoda válaszol egyáltalán egy olyan kíváncsiskodásközpontú mondatra, mint amilyen például a „hé Józsi, hány nőt fektettél má’ meg életed folyamán?”. Gondolom ebben a liberalizált világban az inkriminált idillroncsoló büszkén rikkantja el magát mindenki füle hallatára a buszmegállóban, hogy hát harmincötöt. Node nézzük csak meg a konkrét számadatokat, én persze nem tudom, hogy mennyire lehet ezt a statisztikát komolyan venni, de a vesztébe vánszorgó nyugati világgal kapcsolatban már jóideje nincsenek illúzióim, bármit el tudok képzelni igaznak, amit vele kapcsolatban állítanak negatívum gyanánt.

I
Ilyen műsorokkal nevelik félre a gój jónépet
 
Az első kérdés imigyen hangzott a felmérésben: „Hány szexuális partnert tart soknak élete folyamán?” A sokkserkentő felelet pedig azonnal érkezik, s kiválóan jellemzi jelenünk mostoha létsíkjának vészterhes viszonyait, hisz 47% gondolataiban „nincs határ” (!!!), 20% szerint csak a „több, mint 20 személy” sok, 15% vélekedése alapján a „több, mint 10 ember” számít tetemesnek, 11% úgy véli, hogy a „több, mint 5 partner” már elítélendő, míg 8% csak egyetlenegy társat tart kívánatosnak élete folyamán. A második kérdés még az előzőnél is személyesebbre sikeredett: „Mennyi az Ön eddigi szexuális partnereinek a száma?” Ami mindjárt az elején a legmegdöbbentőbb, hogy csak 8% utasította el a válaszadást, pedig ha van kérdés széles e világon, ami csak két emberre tartozik, akkor ez pontosan az. Ami kissé megnyugtató, hogy a fentebb is elrikkantott „nincs határ” feleletet itt már csak a blikkbalekok 15%-a válaszolta, azaz fentebb 32%-nyi melldöngető lumpenproli is megpróbálta beadni magáról a „nagy kan” epithetons ornanst. Több, mint 15 hempergési háremtársat a megkérdezettek 13%-a vallott be, 10 és 15 embert a tesztben résztvevők 17%-a fogyasztott el, 5 és 10 személy között 29% merített az élvezetekből, 2 és 5 fő között 14% jár, míg egyetlenegy partnert mindössze 5% „foglalkoztatott”.
Folytatódott azonban a teszt a magyarság liberalizmusfertőzöttségi mutatóival kapcsolatban, s máris sorjázott a következő válaszra váró „vajonmennyi”. Milyen mértékben elkötelezett Ön a kapcsolataiban? – kérdezősködtek tovább a héberek családromboló tevékenységük sikerét tudakolva. Nos ilyen téren szerencsére még nem oly kiválóak a mutatóik, hisz bár az össze-vissza ösztönéletet ideig-óráig még el tudják terjeszteni borzasztó médiaerejüknek hála, de a génjeinkben kódolt stabil társ iránti igény kiölése szemmel láthatóan már nehezebb ügy még a számukra is, 37% ugyanis házas, 28% hosszú távú kapcsolatban él, 1% özvegy, míg 26% a holowoodi kifejezés által „szinglinek” kikiáltott állapotban, 3% rövidebb kapcsolatban, míg 6% férjétől/feleségétől különválva leledzik e földi létállapot kiszámíthatatlan viszontagságai közepette. A kérdést más szemszögből is vizsgálta a teszt, eszerint 57% kizárólag tartós kapcsolatot létesít élete folyamán, 20% alkalmilag szexel (azaz ribanc/kujon), míg 5%-nak rendszeresek az egyéjszakás altestodatartási akciói (azaz megaribanc/terakujon). 17% nagyon helyesen nem válaszolt.
Korántsem fejeződött azonban még be az idillroncsolás, az extrémebb kérdések még csak most fognak sorjázni a palettán. Mennyire tartja lehetségesnek az intim érintkezést egy olyan személlyel, akinek még a nevét sem ismeri? – kíváncsiskodik az erkölcsösebb helyeken kiközösítéssel (neadjisten megkövezéssel) honorált cselekedettel kapcsolatban a kérdésláncolat. 79% nemmel felelt, 19% igennel, míg 5% nem emlékszik rá (!!!). A legutolsó válaszból tehát az is kiszűrődik, hogy az LMP szavazótábor aktívan részt vett a kutatás alakításában. Az persze eléggé sokkgyanús, hogy öt emberből egy gyakorlatilag bárkivel eletyepetyézik állati mélységekbe alámerülve. A lumpenségi ráta leginkább talán a „kapcsolaton kívüli szex” kérdéskörében ösztönzi örömre a retekklub-féle életszemlélet zászlóvivőit. Ez a fajta magatartás ugyanis mindössze 46% szerint helytelen dolog, míg 39% vélekedése alapján amennyiben mindkét fél megengedő, akkor nincs gond vele, 16% szerint pedig abszolút támogatandó életvezetési forma a fentebb konkretizált intim viszony. Döbbenetindukáló a status quo a védekezés területén is. Minden helyzetben a válaszadók mindössze 62%-a használ valamiféle fogamzásgátlót, bár gondolom sok bebolondított rákkeltő rémségeket töm magába eszetlen módon. 17% „amikor csak tud” használ ezt-azt, 6% alig párszor próbálja bebiztosítani magát nemi nyavaják és kikaparásra kárhoztatott gyermek ügyében, míg 15%-nyi kisebbségi polgártársunk is megnyilvánult a kérdésben (ők sohasem védekeznek).
Liberális holokauszt
 
Az „első szexuális együttlét” kérdéskörét taglalva 2% szerint helyes a pedofília, azaz egy 13 éves általános iskolás már érett az altesti kalandokra, 40% szerint a 18 éves kezdési időpont az ideális, s átlagban valóban 17-18 évesen kezdik meg a magyarok az ilyesféle tevékenységek terén történő kalandozásukat. A másik végletre is akadnak persze példák, 5% vélekedik úgy, hogy csak a házasság után szabadna belevetni magunkat ilyesféle élvezetekbe, míg 4% szerint az intim ismerkedésbe jobb, ha bele sem kezd az ember, s inkább ártatlanul kellene mindenkinek távoznia a földi világból. Ezesetben mondjuk valóban kevesebb lenne a fenti megnyilvánulások szerint irtóztatóan népes emberalkotta állatkert létszáma. Előkerültek aztán a LuMPenek kedvelt témái is, azaz a devianciák. 11% egyszerre több emberrel is szexelt már életében, 31% pedig vágyakozik erre a zsidó butításnak „hála”. 9% a buzeránsok aránya a társadalomban, míg 14% fantáziált már ülepüledékek pumpolásáról. Az ellenkező neműek farbafúrása (azaz a látens buzerancia) mindössze 27% szerint normális. 6% játszott már szado-mazo megkötözést, 8% pedig álmodozik róla.
Nem próbálom részletesen kielemezni a fenti adatokat, de egy percig nem árt moralizálni a mondattömegen. A párunk, kedvesünk, szerelmünk vitathatatlanul a hozzánk legközelebb álló, legbizalmasabb személy, akire elviekben minden körülmények között támaszkodhatunk. Ő az, aki segít a bajban, aki megvigasztal szomorúságunkban, aki együtt örül velünk boldog perceinkben, aki támaszt nyújt szerencsétlenségünkben, aki gyermeket szül/nemz nekünk, s aki tűzön-vízen keresztül kitart mellettünk jóban-rosszban. Közelebbi lény ő számunkra az édesanyánknál/édesapánknál is, egyszersmint a másik felünk, s lelkünk felvirágoztatója is. Most gondoljunk bele abba, micsoda lelkivilága lehet az olyan lumpengyanús elemeknek, akik a társaikat mindössze gerjedelmük gennyedzési indukátorainak tekintik megamaterialista alapon. Micsoda mínuszos érzelmi hányadossal bírhat egy harminc-negyven személyt elfogyasztó korkórfertőzött szerencsétlen, akinél a központi gondolat két diszkós bedrogozás és egy Sziget Fesztivál között mindössze az, hogy melyik béltartalmát földre loccsantó imbolygó nőszemélyt részesítse pucér privát programokban. Régen az efféle tetteket minimum a faluközösség kiközösítése követte, manapság azonban „normálisnak” és „természetesnek” festik le a fonák liberalizmus szabados szolgái az ilyen beteg életfelfogást, hisz tévésorozatokban, filmekben, talk showkban és női magazinokban népszerűsítik a gójok közötti kurválkodást.
Ha visszatekintünk a történelemben, akkor a mai létsíkot leszámítva nem volt még egy olyan kor, ahol a fűvel-fával fetrengés menő és trendi lett volna. A görögök és rómaiak Hestia és Vesta szűz papnőit tisztelték legjobban a hölgyek közül, ők még az olympiai sportversenyeken is részt vehettek nézőként a férfisereg gyűrűjétől és tiszteletétől övezve, de megemlíthetőek Augustus császár családvédelmi törvényei is, melyek következtében az imperátor saját parázna unokáját és a mi Alföldi Robikánkhoz képest ezerszer puhább költeményeket kiötlő Ovidiust is száműzette Rómából erkölcstelenség vádjával. A későrómai kor őrjöngései és devianciái is mindössze egy szűk felső rétegre korlátozódtak, az átlagember elítélte az efféle mulatozásokat, hogyaztán a középkor és az újkor teljesen a házastársi hűség és a monogámia jegyében teljen. Nyilván ekkoriban is akadtak szexuális kilengések még a pápák és bíborosok között is (900-as évek pornokráciája, VI. Borgia Sándor pápa), de ideológiai szempontból nem foglalhatta el a központi helyet a különböző devianciák (szexuális szabadosság, buzerancia, átoperáltak kultusza) ajnározása és éltetése, ahogy azt egy mai buzifelvonulás, Szex és New York epizód, vagy épp egy Cosmopolitan magazin teszi. A hivatalos állami ideológia még sohasem támogatta annyira a nemnormalitást, mint ahogy azt jelenünkben teszi, s ez a kali juga korának igazi kalamajkakeltő kezdőpontja.

Tor Salqvist
 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Gazdaság (702) Történelem (17) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Jobbegyenes (2778) Mozi világ (440) Sport (729) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Tereb (146) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Politika (1582) Nézőpont (1) Heti lámpás (310) Mondom a magamét (7501) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>