Ma 2021 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
22da0bb8fe51917fad1132dfbda0e531.jpg

Felhívás! - Legyen június negyedike Nemzeti Gyásznap!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Írd alá te is, ha egyetértesz azzal, hogy június negyedike 2010-től a Trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulójától kezdve legyen nemzeti gyásznap! Emlékezzünk méltó módon egy munkaszüneti napon erről a szomorú, nemzetünk sorsát meghatározó történelmi eseményről!

A petíció végeredményéről a következő országgyűlési választásokon parlamenti mandátumot szerző országgyűlési képviselőket személyre szólóan fogom tájékoztatni és megkérem őket a petíciót aláírók nevében, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy a parlament nyilvánítsa nemzeti gyásznappá június negyedikét.

 
(Tudom, hogy erről már volt népszavazási kezdeményezés, amit az OVB elutasított, de bízom abban, hogy közvetlenül az országgyűlési képviselők megszólításával sikerül eredményt elérni. Erre reális esélyt látok, főleg ha a nemzeti érdekek többségi képviseletet szereznek a magyar parlamentben.)
 
A regisztrációról visszajelzést kapsz, melyet megerősítve vissza kell küldened. Ezzel biztosítom, hogy csak valódi e-mail címmel lehessen regisztrálni és onnan is csak egyszer. A neved csak akkor jelenik meg az oldalon, ha a petíciót aláírod és a kapott e-mail-ben a linket meglátogatod. Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon és nem továbbítom harmadik személynek.
Ha a Helység mezőben megadod a település nevét ahol laksz (utca, házszám stb. nem kell), akkor a települést meg fogom jeleníteni a petíciós térképen.
 
 
 
A petíciót 2009 Augusztus 26-án 16:30-kor indítottam és a következő országgyűlési választáson mandátumokat szerző országgyűlési képviselők beiktatásával egyidőben lezárom.
 

A FELHÍVÁSHOZ CSATLAKOZNI  A  ]]>www.azennevemben.hu]]>  WEBOLDALON LEHET!

A FLAGMAGAZIN SZERKESZTŐSÉGE TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRT A KEZDEMÉNYEZÉSSEL, EZÉRT ARRA KÉRI OLVASÓIT, HOGY CSATLAKOZZANAK A FELHÍVÁSHOZ!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!  HAJRÁ MAGYAROK!

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Nagyvilág (1463) Heti lámpás (255) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Belföld (6) Tv fotel (65) Autómánia (61) Történelem (14) Sport (729) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2130) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mondom a magamét (5639) Irodalmi kávéház (506) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Gazdaság (662) Politika (1578) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>