Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
5e43dd5f5ac9690622598aff86be6ff3.jpg

A fasiszta disznó meg fűteni szeretne

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem sokáig élt a remény, hogy a Soros dollárokkal és az ezekhez szervesen hozzátartozó elvárásokkal nyakig kitömött Obama-adminisztráció közelgő bukása után normalizálni lehet az amerikai-magyar kapcsolatokat.

Ez a hajó elment, és ezt egy meglehetősen kíméletlen, ráadásul váratlan gyomros keretében tudatta velünk az egyik legmeghatározóbb republikánus főmufti, az amerikai konzik külügyi atyaúristene, McCain arizonai szenátor.

Az arra figyeljetek, amit mondok, mert úgy is fogok cselekedni alapállás a tengerentúlon, innentől felesleges azzal szijjártózni, hogy McCain csak egy szimpla belpolitikai verekedést rendezett a Szenátusban, és tulajdonképpen innentől nekünk semmi dolgunk nincs. A nyitott kérdéseket lezártuk, kint fagyoskodunk a verandán, miközben megérkezett a küszöbön toporgó új hidegháború első szellőcskéje.

Nagy tapsot az ügyefogyott külpolitikánknak, valamint a hazaárulást kunbélázást tökélyre fejlesztő balliberális honfitársainknak!

Nem is az a szar az egészben, hogy a amcsik most a fejlettnyugattal kart karba öltve felénk irányított szankciós politikájának nem a Fidesz, hanem az egész ország lesz a vesztese, nem is az a szar, hogy gyakorlatilag nullára szűkült az ország mozgástere a szövegezés alatt álló TTIP megállapodás megfúrására, de nem is az a baj, hogy innentől nem nézhetjük meg a termékeken az árcímkét, csak a származási helyét. Hanem az, hogy kurvára nem látszik ebből kiút. Kb. ott tartunk, hogy vonakodó csatlósból, átcsúsztunk utolsó csatlósba és nincs messze az sem, hogy tulajdonképpen mi vagyunk felelősek a II. Világháborúért a III. Világháborúért.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem maradt egyetlen józan szereplője sem ennek a konfliktusnak. Sőt, még Putyin tűnik a legnormálisabbnak, ő meg nem éppen a független és prosperáló Magyarország őszinte híve.

McCaint soha nem tartottuk egy különösen meghatározó gondolkodónak, mindig is egy teapartys, sarahpalinos vonalon mozgó, de azért alapfokú műveltséggel rendelkező, édesen komcsifaló, rendes republikánusnak tartottuk, aki a nyilvánvaló korlátai miatt nem képes árnyalt vélemények megalkotására. Viszont különbséget tud tenni szövetséges és ellenség között.

Tévedtünk…

„Ragadjatok fegyvert, harcoljatok az orosz disznók, a németek, a zsidó sertések és más férgek ellen”. Így fogalmaz ma az Egyesült Államok hű szövetségese, a fasiszta disznó meg fűteni szeretne

]]>www.tutiblog.com]]> - Szerző: Piréz Róbert

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Nézőpont (1) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Gazdaság (704) Mondom a magamét (7536) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Sport (729) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Jobbegyenes (2786) Kultúra (7) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>