Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
233ba17585695327a2631ee0105b6114.jpg

A baloldal ellehetetleníti a demokráciát

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hazugságpolitikusok akarnak szavazatokat kapni. Remélik, hogy négy év elég volt a társadalmi amnéziára. S arra, hogy bűneiket utódaikra fogják.

Erkölcsi holttestekből nem lehet alternatívát kínálni. Márpedig az alternatíva elemi föltétele a demokráciának. Jelenleg nincs komolyan vehető alternatívája a kormánytöbbségnek, mert velük szemben túlnyomórészt kriminalizált egyedek erőlködnek.

Aki ott volt az őszödi beszédnél, vállalhatatlan.

Akik az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után kiálltak a Hazugságrém mellett, kiírták magukat az európai demokráciából. A „korrupcióval telit pártot” maguk a választók selejtezték ki, ők már csak az elszámoltatásra várnak.

De az őszödi beszédet megtapsoló fantomok ma is a parlamentben ülnek.

Vagy oda visszakészülnek. Állítólag külföldi segédlettel. Valakiknek az az érdekük, hogy az erkölcsileg már megsemmisült figurák visszaoldalogjanak a hatalomba, és ott érvényesítsenek szempontokat, törekvéseket.

Az adófizetők érdekeivel ellentétben.

Még van elrabolható érték az országban, még kiszivattyúzható valamennyi pénz a tagállam közös kasszájából. Ezért kell a Hazugságrém valamikori csicskásait visszasegíteni a döntési lehetőségekhez, a pénzszivattyú kapcsolójához.

Ha erkölcsi párák, akkor is.

A társadalom jól védekezik. Továbbra is a haramiák ellen fejezik ki véleményüket a polgárok az őket megkérdezőknek. A lókötők azonban tovább kísérleteznek – mert ezért fizetik őket. Részben az államkasszából árad hozzájuk a pénz.

De állítólag külföldről is.

Az egyiket felbérelték, és tanácsokkal is folyamatosan ellátják. A másik maga bérelt föl egy gátlástalan, de a romboláshoz kitűnően értő specialistát. Vibrál a gyűlöletprogram; az úgynevezett „kulturális” rendezvényeken is tajtékzik a kampány.

Jó arcokat is megjelentetnek alantas célból.

Így a demokráciától egyre távolabb téved a társadalom. A leszerepeltek szerepelni akarnak. Kiszolgálták ugyan a hazugságpolitikát, csicskásaivá váltak a Hazugságrémnek, velük elképzelhetetlen bármilyen demokrácia.

De a demokráciát „védik”.

Pedig összegyűjtöttek már annyi vagyont, hogy ráülhetnének, és hagyhatnák a politikát a hiteles embereknek. De nem. Ők maguk akarnak tagállamot vezetni, ők, akik „végighazudtak másfél-két évet, tudták, hogy amit mondanak, nem igaz.”

Trükkök százaival a nagyobb Közösséget is félrevezették.

Hazugságpolitikusok akarnak szavazatokat kapni. Épp azoktól, akiknek hazudtak. Akiknek unokáit is adósságtengerbe lökték. Remélik, hogy négy év elég volt a társadalmi amnéziára. S arra, hogy bűneiket utódaikra fogják.

Külföldi hazugságszakértőt is felfogadtak.

Ugrásra kész a Hazugságrém, visszaszökkenést fontol a ciántablettás tulok, szívósan alapoznak a vakolók, hálót szövöget a rezidentúra. Bőszültségük az „ez a harc lesz a végső” jellegből lobban. Az ellenfelekben ellenséget látnak.

Ellehetetlenítik a demokráciát.

Mégis magasabb parancs, hogy féktelen gyűlölködésükre a szeretet szava válaszoljon. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7501) Heti lámpás (310) Politika (1582) Szépségápolás (15) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Autómánia (61) Gazdaság (702) Nézőpont (1) Történelem (17) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Mozaik (83) Vetítő (30) Jobbegyenes (2778) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>