Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Bayer Zsolt: Nos, akkor...

Bayer Zsolt: Nos, akkor...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

... itt a háború új szakasza. - Isten legyen hozzánk irgalmas!

Várható volt. Most arra is kiváncsi vagyok, vajon az oroszok bevetik-e a valódi haditechnikájukat az 1974-es helyett, bevetik-e a légierejüket, és lebombázzák-e a Dnyeper hídjait, elvágva így a keleti frontot a nyugati haditechnikától.
Itt a háború új szakasza.
Isten legyen hozzánk irgalmas.
És világosítsa meg végre a nyugati -főleg az európai- vezetők elméjét, hogy hagyják abba a felesleges és életveszélyes kardcsörtetést, ami mögött nincsen semmi valódi erő, csak a fogatlan kutya ugatása. De amire rámehet az egész világunk.
 
Itt a cikk:
Az orosz elnök először szólt az orosz néphez a „különleges katonai művelet” kezdete óta.
 
És ami még ennél is izgalmasabb: az olvasói kommentek a cikk alatt - egy kis ízelítő:
 
"Részleges és nem általános mozgósítást jelentett be Putyin.
Az amerikai hírszerzés. :)))) "
 
"Most már inkább csak az a kérdés, hogy a háború területe mekkora lesz, érinti-e a Kárpát-medencét.
A többi szívást úgyis megkapjuk, de ez a nagyon nem mindegy."
 
"Az USA és Zelenszkij gond nélkül feláldozzák Ukrajnát. A hozzád hasonló hozzászólók arról soha nem beszélnek, hogy ez a történet nem február 24-én kezdődött. Február 24-ét az ukránok USA befolyásra kiprovokálták. Amikor halljuk Zelenszkij és Kuleba agresszív követelőzéseit, akkor azokból ki lehet érteni, hogy nem erre számítottak, őket valami mással hitegették. A németek húzódozása a fegyverszállítástól szintén ezt mutatja. Az USA számolhatta el magát, rosszul mérték fel az orosz vezetés elszántságát. Ebben van az igazi veszély."
 
"A világ nem létezne, elmebeteg!"

"Nektek szemernyi veszélyérzetetek sincs? De tényleg? Elmebetegek vagytok. Ilyen 1950-ben vagy 1970-ben sem volt, hogy akkor "üzenjünk hadat a Szovjetuniónak!!!".
ELMEBETEGEK VAGYTOK."
 
"Megint segítsek gondolkodni? Az orosz titkosszolgálat nyilván követte az amerikaiak tevékenységét Ukrajnában. A kijevi puccs után már nyilvánvaló volt a folytatás."
 
"Éppen, hogy békepártiak azok akiket te háborúpárti halmazba sorolod.
Háborúpártiak azok akik fegyvert szállítanak."
 
"Elképesztő az egész... úgy beszél (mit beszél: habzik, őrjöng) a mainstream európai politika és média, mintha nem egy nukleáris szuperhatalom ellen uszítanának féktelenül... mintha már az elemei józan ész sem lenne meg. Megint gondoljunk vissza már a második világháború utáni évtizedekre: a SZU Berlinben (!), Varsóban, Prágában, Budapesten volt, ÉRDEKES módon, mégsem ment az őrjöngés, hogy akkor pusztítsuk el őket... sőt, soha nem látott békében jött az NSZK meg Nyugat-Európa gazdasági csodája, tényleg nem folytatom.

Ceterum censeo... Európa megőrült."
 
"Elmebeteg Scholz, elmebeteg Európa."
 
"Az USA pedig Ukrajnából egy előre tolt támaszpontot akar csinálni. Ukránok ezreit feláldozva. Most ez a meccs folyik, az USA szokása szerint megint mások farkával veri a csalánt.
 
Tegyük hozzá, hogy a földrajz, a közvetlen érintettség alapján ez első sorban Európa ügye lenne. De az EU vezetése most látványosan demonstrálta önállótlanságát, az USA által való befolyásoltságát. Tudatosan mennek szembe Európa érdekeivel."
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Kultúra (7) Szépségápolás (15) Belföld (11) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Egészség (50) Heti lámpás (312) Gasztronómia (539) Tereb (146) Gazdaság (707) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Sport (729) Jobbegyenes (2794) Mondom a magamét (7571) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>