Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Bayer Zsolt: Közlemény és közlemény

Bayer Zsolt: Közlemény és közlemény

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Az LMP nem vesz részt a megnyitón - Így az örömöm még nagyobb lesz, és illatos keszkenőt sem kell majd az orrom alá szorítani. 

„Az LMP szurkol a magyar versenyzőknek, a vizes VB megnyitóján viszont nem vesz részt

Közlemény

Az LMP társelnökei nem tesznek eleget a meghívásnak, és nem vesznek részt a vizes VB megnyitóján: nem fognak statisztálni egy sokszorosan túlárazott projekt pazarló nyitórendezvényéhez.

„Az LMP társelnökei nem tesznek eleget a meghívásnak, és nem vesznek részt a vizes VB megnyitóján: nem fognak statisztálni egy sokszorosan túlárazott projekt pazarló nyitórendezvényéhez. Szurkolunk a magyar versenyzőknek, akik mögött valódi teljesítmény van, reméljük, hogy ezúttal is jó eredményeket érnek el.

Azt is reméljük, hogy a győzteseket jobban megbecsülik majd, mint azokat az olimpikonokat és korábbi bajnokokat, akiket megalázó módon csak napokkal a megnyitó előtt hívtak meg, majd elképesztő módon egy nappal később közölték velük, hogy még sincs rájuk szükség.

Az LMP a világbajnokság alatt is egy olyan megújuló Magyarországért dolgozik, ahol minél több ember kap lehetőséget a sportolásra, es ezáltal az egészségre, mert nálunk az egészségre nevelés és a minél több fiatalt bevonó tömegsport áll a középpontban, és nem a stadionépítés meg néhány kiválasztott sportág luxusfinanszírozása.” (mandiner) 

Szél Bernadett társelnök-frakcióvezető

Hadházy Ákos társelnök”

Másik közlemény 

Részt veszek a Vizes VB megnyitóján.

Meggyőződésem, hogy egy ilyen világesemény önmagában is hatalmas értéket jelent az országnak, amely érték pénzben ki sem fejezhető. Ugyanakkor az országimázs, az ismertség, a turizmus pedig mind-mind pénzben is kifejezhető, óriási haszon, amely szintén e világesemény hozadéka.

Részt veszek a megnyitón, hiszen nincs szó semmilyen túlárazott eseményről, ezt csak a saját magukkal mindent összekenő, elviselhetetlen, hazudozó gazemberek és idióták terjesztik, akik még életükben nem tudtak saját magukon és a kretén világnézetükön kívül semminek örülni, akiket már réges-régen ki kellett volna lőni a holdra, hogy ne tegyék tönkre mindazon eseményeket, közösségeket, erőfeszítéseket és örömöket, amelyeket normális emberek alkotnak, hoznak létre és élnek át.

Részt veszek a megnyitón, hiszen ezek nem vesznek részt rajta. Így az örömöm még nagyobb lesz, és illatos keszkenőt sem kell majd az orrom alá szorítani. 

Bayer Zsolt

társhapsi

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Jobbegyenes (2794) Vetítő (30) Sport (729) Mozaik (83) Gazdaság (707) Történelem (18) Heti lámpás (312) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7571) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Kultúra (7) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Politika (1582) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>