Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
El a kezekkel a kokárdától!

El a kezekkel a kokárdától!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Azért mindennek van határa! 

A karácsonyfa dobáló, szánkókat felgyújtogató, rendőröket festegető, írástudatlan tömeg újabb aljasságra vetemedett.

Már a kokárda sem szent… 

Pedig az – szinte – hungarikum. Óvodás korától fogva viseli minden magyar, határon innen és túl is. Enélkül nincs március 15-e, nincs ünnepség, nincs emlékezés. Ez a nemzeti öntudatunk fontos tárgya. Ehhez képest most ezt gúnyolják és használják fel aljas célokra az úgynevezett ellenzéki tüntetők. 

O1G-t formáltak belőle. És nem, nem a miniszterelnök géniuszára utalnak ezzel, hanem valami egészen másra. Egészen alpári módon használják ez a szent jelképet. 

 

Tényleg eddig és ne tovább! Olvasom az interneten, hogy a vadabbak fenyegetik a kokárda gúnyolókat. Nem finomkodnak: irgalmatlan nagy verést ígérnek annak, akit meglátnak egy ilyen jelképpel a mellkasán. Nem kéne. Pofozni és provokálni sem. 

Igaz, mit várunk azoktól, akik képesek Gyurcsány Ferenccel együtt tüntetni.

 

Azzal az emberrel, akinek semmi sem szent, ami magyar. Neki nem számítanak az emberek, az értékeink, a hazánk és a nemzetünk. Egy ilyen ember mögél állnak oda és hordják ezt a mocskot. Látható, hogy már egy egész iparág telepedett a tüntetésekre. Gyártják a matricákat és már a kokárdákat is. 

Legyen elég. Eddig és nem tovább! A kokárdával nem lehet szórakozni, nem lehet egy hitvány gúnyolódás kiegészítő tárgya. El a kezekkel!

Kecskés István - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Belföld (11) Jobbegyenes (2794) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Kultúra (7) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Egészség (50) Életmód (1) Gasztronómia (539) Történelem (18) Gazdaság (707) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7571) Tereb (146) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>