Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Rémisztő képződmények: bagoly mondja verébnek…

Rémisztő képződmények: bagoly mondja verébnek…

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha eddig nem néztünk volna tükörbe, most végre mindnyájan megtudhattuk, hogy mik is vogymuk valójában.

Rémisztő képződmények: ezek vogymuk. Már ami a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiakat illeti, és az ugyanilyen nőket, meg a családjukat. Napjainkban ez a tudományosan korrekt szociálantropológiai karakterisztikánk.

Nem is értem, hogy miért kell ezen fennakadni és emiatt kiakadni. A nálunk sokkal fejlettebb és haladóbb nyugati társadalmakban ezzel a ténnyel már lényegében mindenki tisztában van az ottani tudományos közeget és a médiát uraló trockista-neobolsevista mainstream hét évtizede tartó lankadatlan népfelvilágosító ténykedése nyomán.

Ez a drága Niedermüller úr valójában a haladás előhírnöke. Nálam mindenesetre nyitott kapukat dönget, hiszen a „fehérség” az egyik kedvenc vesszőparipám. Reakciós troglodita korszakomban fajvédőként, amióta pedig a Préjugix nevű előítélet-mentesítő gyógyszer hatására megtértem a progresszív hitgyülibe, azóta fajgyűlölőként. Persze csak a saját fajtám gyűlölőjeként, mert a fehérek számára az etnomazochizmus és annak fokozata számít a haladás abszolút fokmérőjének. Momentán még csak Nyugaton, de ha a Momentumon és csatolt részein múlik, akkor rövidesen már nálunk is. Minél jobban gyűlöli egy fehér önmagát és a fajtáját, annál haladóbb. Vannak persze, akik a leghaladóbb fehéreknél is jobban gyűlölnek minket, de ez más büfé (vö. Kornis Mihály). Azoktól, akiket a világ kezdete óta mindig csak szekáltunk, üldöztünk és gyilkoltunk, ráadásul teljesen ártatlanul, nem várhatunk mást. Nyugaton nem is titkolják a fehérek iránti gyűlöletüket. Nyíltan hangot adnak neki úton-útfélen, saját névvel és gyakran fényképpel, a fősodrú és közösségi médiában egyaránt. Rendszeresen, kényszeresen, provokatíve, szinte már kérkedve vele.

Például így.

„A »fehér érdekek« védelme sohasem lehet jogos.” (David Aaronovich, thetimes.co.uk, 2017. március 15.) „Ölj meg egy heteroszexuális fehér férfit holnap munkába menet – Joe Bernstein, a Buzzfeed újságírója megtartja állását, miután fehér férfiak megölésére buzdított a Twitteren.” (Buzzfeed’s Joe Bernstein Keeps Job After Inciting Murder of White Men, newspunch.com, 2018. augusztus 7.) Bernstein: „Minden fehéret potenciális ragadozóként kell felfogni”. (Twitter, 2013. június 14.) „Igen, rasszista vagyok! Gyűlölöm a fehéreket!”, Andy Cohen, amerikai rádiós és televíziós műsorvezető (Twitter, 2016. december 14.). „Ne legyenek fehér gyerekeid. Ne tartósítsd a fehérség és a rasszizmus építését egy új fehér nemzedék megszületésével. Legyenek kevert rasszú gyerekeid.” (Dave Cohen, 12 Thing White People Can Do To Make The Future A Better Place, buzzfeed.com, 2017. június 1.) „Nehéz mindnyájunknak koordinálni a sztorijainkat néha, így úgy tűnik, hogy nézeteltérések vannak köztünk. Szerencsére mind egyetértünk a legfontosabb témában: a fehérséget el kell törölni, a civilizációit alá kell aknázni”, Philip N. Cohen amerikai szociológus, egyetemi tanár (Twitter, 2018. február 25.). „Istenem, gyűlölöm a fehéreket”, Mike Drucker amerikai forgatókönyvíró, stand-up komikus (Twitter, 2012. augusztus 11.).

„Le tudjuk cserélni őket” (a fehéreket színes bőrűekre – G. I.). „Amerika éppen most szakad szét, mialatt egy elkeseredett fehér konzervatív kisebbség kapaszkodik a hatalomba, megrémülve attól, hogy elárasztja egy új sokrasszú és soknyelvű többség.” (Michelle Goldberg, We Can Replace Them, nytimes.com, 2018. október 29.) „Igen, a sokszínűség arról szól, hogy megszabadulunk a fehérektől, és ez jó.” (Emily Goldstein, Yes, Diversity is About Getting Rid of White People, And That’s A Good Thing, thoughtcatalog.com, 2015. május 26.) „Már mondtam, hogy a fehér nacionalizmus egy elmebetegség. Továbbra is fenntartom. A törzsiségnek ez a formája szánalmas és gonosz”, Elliott Hamilton, a timesofisrael.com haknistája (Twitter, 2017. augusztus 12.). Ugyancsak ő: „Sohase szégyelld a zsidó identitásod, inkább mutasd ki büszkén, és csapj le minden zsidógyűlölő gazembert, aki megpróbál megállítani.” (Twitter, 2017. március 22.) „Gyűlölöm a fehéreket”, Daniel Hoffmann-Gill britanniai színész (Twitter, 2018. március 29.). „Szolidaritásunk le fogja győzni a fehér nacionalizmust” (David Klion, Jewish Currents, 2019. október 30.) „A fehérség eltörlése sohasem volt sürgetőbb” (Mark LeVine, Abolishing whiteness has never been more urgent, aljazeera.com, 2019. november 17.).

A Hallmark csatorna „csillogó fogsorú, kiszáradt heteronormatív fehérséggel töltött (vagyis normális fehér párokat szerepeltető – G. I.) karácsonyi filmjei a fasiszta propaganda plátói ideálját alkotják”. (Amanda Marcotte, Hallmark movies are fascist propaganda, salon.com, 2019. december 25.) „A fehérek kiirtása pokolian jó dolog”, mert „háborúban vagyunk azok között, akik azt választják, hogy emberek, és azok között, akik azt választják, hogy fehérek”, Jamie Peck, a The Guardian és a Rolling Stone skriblere (Rolling Stone & The Guardian Writer Jamie Peck: „White Genocide is Good”, boundingintocomics.com, 2019. március 19.) „A fehér rassz az emberi történelem rákja…” (Susan Sontag, What’s Happening to America, Partisan Review, 1967.) „Az amerikai történelem panteonjában a konzervatív öreg fehérek voltak mindig a rossz fiúk… […] Nem számít. Mert a veszélyeztetettek listáján vagytok, és – mondjuk – a fehér fejű rétisassal vagy valami egzotikus cickányfajtával ellentétben titeket nem érdemes megmenteni.” (Tim Wise, An Open Letter to the White Right, timwise.org, 2010. november 3.) „Beismerem, hogy gyűlölöm a fehéreket”, Jonathan Zaslow, amerikai rádiós személyiség (Twitter, 2016. június 1.). És így tovább, és így tovább, és így tovább…

Mémgyűjteményemben százával sorakoznak hasonlók a hasonszőrűektől. Időnként ezek olvasgatásával tartom öngyűlöletformában magam. Nehogy elfelejtsem, hogy haladóként kiket is kell gyűlölnöm, mert rendszeres tréning nélkül esetleg eltéveszteném a célszemélyeket, és ne adj’ isten végül még azokat gyűlölném, akiket nem szabad. Legalábbis nem nyíltan. Mert olyan törvényeket hozattak a fehérekkel, amelyek alapján nyíltan csak a fehéreket (ti. fehér keresztényeket – a szerk.) szabad gyűlölni. Leginkább azoknak, akik ilyen törvényeket hozattak velük. Amint az előbbi ábra is mutatja.

Gazdag István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Életmód (1) Tereb (146) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Vetítő (30) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Mondom a magamét (7616) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (710) Heti lámpás (314) Sport (729) Jobbegyenes (2805) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>