Ma 2021 augusztus 04. Domonkos, Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
Nem a Korán miatt verik a nőket, hanem a mikrópénisz-szindróma miatt

Nem a Korán miatt verik a nőket, hanem a mikrópénisz-szindróma miatt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A muszlim világban a nő egyenlő a kutyával, a teste gyerekgyár, a feje pedig maximum arra jó, hogy levágják vagy áttörjenek vele a rendőrsorfalon, miután az összes gyereket átdobták.

A Röszkétől Stockholmig tartó kirándulóösvényen saját szemünkkel is láthattuk, az erős migráns férfiak mögött lelakott, meggyötört nők vánszorognak. Fejükön a teljes népvándor-felszereléssel, mellükön és kezükben porontyokkal. Mindezt több ezer kilométeren át cipelik szorgalmasan, miközben a férfiaknál mobiltelefon, pénztárca és egy doboz cigaretta van mindössze. Persze a migszolosok által utánuk húzott tábori kantinból felkapott víz és szendvics kizárólag őket illeti, a nők majd szednek bogyót az országút mellett…

A furcsa csak az, hogy ezen szokások eredőjét a Koránban sehol nem találjuk, tehát még kötelezően elfogadandó vallási rítusnak se nevezhetjük, ami meg védendő érték a multikulturális Európában egyes elmebetegek szerint.

Erről Carla Power, a korábban a Timesnak is dolgozó, muzulmán világot kutató nő beszélt minap a Newsweeknek. Az említett hölgy egy konzervatív muszlim tudós segítségével mélyedt el a Koránban, aki felvilágosította arról, a könyvben sehol nem szerepel, hogy a gyengébbik nemnek vizeskancsót kéne cipelni, vagy éppenséggel bombákkal a hátukon bele kell rohanniuk egy izraeli határőrbodegába, ha férjük kikapott egy pingpong meccsen.

Az újságírónő szerint, ezt azért látják teljesen máshogyan a muszlim férfiak, mert szelektíven vagy egyáltalán nem olvassák a Koránt. Az utóbbi, tekintettel a régió általános műveltségre (agykutatók, agykutatók mindehol), még értelmezhető kifogás. De az, amikor kiragadják a kontextusból azokat a részeket, melyek az ő világnézetüket, érveiket igazolják, illetve az ő kényelmüket szolgálják – az már kevésbé.

Carla egyébként – saját bevallása szerint – feminista, tehát nem lehet azt sem hibahatáron belül kizárni, mint a migránsokat Magyarországról, hogy ő is csak azt lája a sorok között, amit szeretne. Éppúgy, mint a tollhegyre tűzött muszlim férfiak. De hát a vallások, a BTK-hoz hasonlóan, rejtenek némi kockázatot.

De akkor miért annyira elfogadott a nők bántalmazása a muszlim kultúrában, hogy némely európai bíróságok is magánügynek tekintik és rálegyintenek a betört orrú migránsfeleségre?  Honnan az a brutális férfidominancia – amiről az elmebetegek vigyorával mellettük bicikliző PRK valamiért nem volt hajlandó tudomás venni -, de amit nem egy nyugati no go zone-ban már bevezettek?

A verés viszont csak egy dolog. Az európai társadalmak se mentesek ettől, fél-egy évszázada még javallott is volt a házaséletet során felmerült problémákat eme nemes sport szabályrendszere szerint rendezni. A butább férfiak (és nők) még ma is szorgalmasan gyakorolják e tradíciót.

A dominanciához viszont ennél több kell. Otthon ahhoz vannak szokva, hogy kihagyják a nőket az oktatásból, csadorban járatják őket, ha pedig véletlenül kivillan bokájuk, vagy másik férfira néznek, büntetésük a veréstől a csonkításon át a halálig bármi lehet.

Bármennyire is adná magát a magyarázat – és ők is a saríára, mint jogalapra hivatkoznak -, se a tényállások, se a büntetési tételek nem szerepelnek a Koránban, pedig ott tényleg részletesen ki van fejtve minden elképzelhető bűncselekmény. Mohamed próféta például – az életművét feldolgozó kortárs beszámolók szerint – soha nem emelt kezet a felségére, most meg rá hivatkozva verik agyba-főbe rokonságuk női részlegét a büszke mohamedán férfiak. Sőt, azokban a daliás időkben kifejezetten sok női tudós tevékenykedett, bár az utókor szorgalmasan purgálta nevüket az arab világ tudománytörténetéből.

Nagyvonalúan azért ismerjük el, a történelmet befolyásoló nőket Európában sem volt szokás megemlíteni a női egyenjogúság kivívásáig, néhány kivételtől eltekintve. Ez nem véletlen, hiszen egy büszke nőt sokkal nehezebb rávenni arra, hogy viselje el a sörszagot és mellette reggelente szeresse is a férjét, hogy az boldogan mehessen utána munkába… Na, de mindegy…

De a progresszió lassan betör a harmadik világba is. Az Európába vezető úton, esetleg már otthon, nagy eséllyel találkozhatnak olyanokkal, akik kibillenthetik őket a középkorból. Példának okáért rögtön ott röpköd egy orosz pilótanő, bizonyos ]]>Balislava kapitány]]>, aki éppen szorgalmasan korrepetálja őket a nőkkel való illedelmes bánásmód tematikája mentén. Előnye, ha nem figyelnek rá, nem fogják fel az üzenetet, akkor lebombázza őket a gecibe.

Ez ugyan némileg ellentmond a willkommenskulturnak és annak a többnyire antropológusok által hangoztatott ostobaságnak, miszerint minden kultúra egyenlő és szeresd úgy a migránsokat, ahogy gyerekedet szeretnéd, ha lenne – de mindenképpen eredményesebb és integrációs szempontból működőképesebb megoldás, mint Mutti Merkel szelfizései.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2085) Politika (1578) Mozi világ (440) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Gazdaság (660) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Heti lámpás (255) Sport (729) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1456) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Belföld (6) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Autómánia (61) Egészség (50) Történelem (14) Mondom a magamét (5474)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>