Ma 2021 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
ced4747a7113c6bfa3ec69c43730bcb6.jpg

Lovas István: Szó volt Magyarországról most is a Bildeberg találkozón

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mintegy negyed órán át ismét szó volt Magyarországról a május 29-től június 1-ig Koppenhágában tartott Bilderberg-találkozón, tájékoztatta lapunkat tegnap az Európai Bizottság egy magát megnevezni nem kívánó tisztségviselője,{...}

{...} miközben Bajnai Gordon tegnap a Hír24-nek adott interjújában azt állította, Magyarország nem volt téma Dániában.
Magyarországról a szupertitkos találkozóra kizárólag Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, az Együtt-PM-szövetség vezetőjét hívták meg. Hazánkról az európai nacionalista érzések erősödéséről szóló téma keretében volt szó.

A vita résztvevői aggodalmukat fejezték ki főként azért, amiért a magyar kormány élesen ellenzi az Európai Unió föderalista irányú további integrálódását és továbbra is olyan radikális gazdasági lépéseket hajt végre, amelyeket sem Brüsszel, sem Washington nem néz jó szemmel. Bajnai és beszélgetőtársa úgy érveltek, hogy a budapesti kormány gyengítésének legjobb módja, ha azt hangoztatják, Orbán Viktor a háttérben a Jobbikkal együttműködik, és ezzel igen veszélyes ösvényre téved. Így, érveltek, egyfajta egészségügyi kordont vonhatnak Magyarország köré, elriasztva a befektetők egy részét is. Oscar Bronner, az osztrák Der Standard médiacsoport kiadója biztosította Bajnait és a jelenlévőket, hogy ebben lapja segítségére lesz a volt miniszterelnöknek. Mint ismeretes, Paul Lendvai újságíró, a Der Standard rendszeres szerzője két alkalommal is meghívottja volt a Bilderberg konferenciának.
Bajnai Gordont Gyurcsány Ferenc potenciális támogatottságáról is kérdezték. Erre azzal felelt, hogy „Gyurcsány egy bohóc”, aki miniszterelnöki múltja miatt nem lesz képes számottevően növelni népszerűségét.
Bizottsági forrásunk először tavaly április 17-én tájékoztatta lapunkat arról, hogy José Manuel Barroso európai bizottsági elnök mellett Viviane Redinget, a bizottság alelnökét is meghívják az egy évvel ezelőtti angliai Bilderberg-találkozóra. Az aznap a részvételével kapcsolatosan feltett kérdésre Reding hivatala még azt állította, hogy meghívásáról lapunktól hallanak először.
A 2013-as Bilderberg-konferencia befejeződése után bizottsági forrásunk lapunkat arról tájékoztatta, hogy Viviane Reding a konferencia résztvevőit biztosította, mindent megtesz az idei országos választások eredménye legitimitásának gyengítése érdekében arra is hivatkozva, hogy Magyarországon a félelem légköre uralkodik, és a választók még a szavazófülkékben sem merik kifejezni akaratukat.
Az olasz származású tisztségviselő tegnap elmondta, országában is egyre többeket aggaszt, hogy a Bilderberg-konferenciát teljes titokban tartják azok, akik más esetekben a demokráciát és az átláthatóságot követelik. Honfitársa, Mario Borghezio európai parlamenti képviselő, az EP alapjogi bizottságának tagja korábban már a Bilderberg-jelenségről azt nyilatkozta, hogy az „minden olyan gonosz gyökere, amelyet Olaszországra szabadítottak”. Honfitársa, Alfonso Luigi Mara ügyvéd pedig azt követelte, a római államügyész vizsgálja ki a Bilderberg csoportot bűncselekmény elkövetéséért azután, hogy 2011-ben a csoport svájci ülése Silvio Berlusconi leváltásával Mario Monti volt uniós biztos miniszterelnökségéhez vezetett. Mara beadványában utalt arra is, hogy az olasz alkotmány 18-ik cikkelye kifejezetten tiltja a titkos társaságok politikai tevékenységét.
2010-ben Willy Claes, volt NATO-főtitkár és egykori Bilderberg-résztvevő beavallotta, hogy a találkozó meghívottjai döntéseket is hoznak.

Lovas István
(Magyar Nemzet, 2014-06-04)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (505) Autómánia (61) Gazdaság (657) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5222) Életmód (1) Egészség (50) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (254) Jobbegyenes (2004) Szépségápolás (15) Történelem (14) Mozaik (83) Tv fotel (65) Sport (729) Kultúra (6) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Politika (1578) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>