Ma 2024 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Kérdés Tamás Gáspár Miklósnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Antiszemitizmus megemlíteni a 10 milliós belga-kongói népirtást?

Kedves Gáspár!

Bocsánat a nyílt tegezésért, de Münchenben, a Szabad Európa Rádiónál a Bush-féle Új Világrend kikiáltása előtt való személyes találkozásunkkor tegeződő viszonyba kerültünk.

Tudod, ez akkor volt, amikor Kasza László, a magyar osztály akkori, liberális, Konrád-párti vezetője akadályozta meg, hogy interjút készítsek veled.

Tekintettel arra, hogy azóta oly őszinte  felindulásodból szinte minden írásodban a rasszizmussal foglalkozol, nyilván természetesnek veszed, ha megkérdezem: etnikai alapú rasszizmus vagy az áldozatok között egyfajta faji hierarchia felállítása, ha arra kérlek, válaszolj: rendben valónak találod, ha javasolnám, hogy legalább tíz évente egyszer meg kellene említeni a II. Lipót belga császár által elkövetett belga-kongói népirtás 10 millió áldozatára való emlékezés szükségességét, vagy hogy ideje lenne, ha a belga nép “szembe nézne múltjával” (jó a kifejezés?)?

Nem vetnéd be magad ennek érdekében? Hiszen te oly példásan hirdeted a rasszok közötti egyenlőséget, azaz az áldozatok etnikum szerinti besorolásának mélyen elvetendő gyakorlatát?

Netán hozzátéve, hogy a sztálini ukrajnai holodomorra is emlékeznünk kellene, amelynek legalább 7 millió áldozata volt?

Vagy ezek smafu témák? Vagy inkább az ellenkezőjük, és aki fel meri tenni a kérdést, börtönben a helye?

Lovas István - ]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Irodalmi kávéház (535) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Tv fotel (65) Egészség (50) Mozaik (83) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (699) Sport (729) Történelem (17) Mondom a magamét (7429) Kultúra (6) Nézőpont (1) Heti lámpás (306) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (10) Jobbegyenes (2764) Tereb (146) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>