Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Lovas István: Fizethet Soros dúsgazdag sógornője

Lovas István: Fizethet Soros dúsgazdag sógornője

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Huha.. mit szól ehhez Gyuri bácsi?

George Soros sógornőjének 38 079 dollár összegű büntetést kell fizetnie Zahied Mohammed nevű komornyikjának korábbi, sértő megjegyzéseiért.

Mohammed fekete és homoszexuális.

Daisy Soros az azóta már elhunyt Paul Soroshoz ment feleségül, így lett George Soros sógornője.

Mohammed elmondta, a „gazdag filantróp” arra kényszerítette, hogy matracon aludjon a padlón, miközben Tango nevű kutyája bárhol aludhatott a lakásban.

A 87 éves özvegy egy olyan, több millió dollárral működő karitatív szervezetet felügyel, amely bevándorló diákokat támogat.

Mohammedet egyik alkalommal „csajosnak” nevezte és azt mondta neki, hogy „jobb, ha összeházasodik férjével, mintsem valahová elkóboroljon, ahol AIDS-t szed össze”.

A komornyik mindezzel kapcsolatban tavaly árilisban fordult a manhattani szövetségi bírósághoz.

Daisy Soros azt is mondta neki, hogy „van pénzem, és úgy bánok az emberekkel, ahogyan akarok”, és még meg is fenyegette, amikor 2016 szeptemberében kérte elmaradt fizetését.

Daisy azt felelte: „A vezetéknevem Soros, és ismerek nagyon nagy hatalmú embereket”. Hozzátette: „Egy senki vagy, és ha még egyszer olyasmiről beszélsz velem, ami nem a te kib*szott dolgod, kirúglak”.

Folytatás:

]]>http://demokrata.hu/hir/kulfold/fizethet-soros-dusgazdag-sogornoje]]>

Lovas István - ]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gazdaság (667) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Nagyvilág (1464) Egészség (50) Politika (1581) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2381) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Életmód (1) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Belföld (8) Vetítő (30) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6238) Gasztronómia (539) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>