Ma 2021 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
lovas.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 50.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

ALTERNATÍV JAVASLATOK EURÓPAI POLITIKUSOKTÓL A NÉPVÁNDORLÁS KEZELÉSÉRE

1. Gunilla Schmidt svéd politikus: „Már csak az Øresund hídra helyezett géppisztoly segíthet.”

2. Janusz Korwin-Mikke lengyel európai parlamenti képviselő az Európai Parlamentben tartott felszólalásában: „Ez nevetséges politika, amely az emberi szemét inváziójához vezet. Beszéljünk egyértelműen: ezek munkára nem hajlandó emberi szemetek.”

3. És egy prémiumdíj a végigolvasásért.

* * *

1. A Svéd Demokraták pártja a migránsok beözönlését az országba nemzetbiztonsági fenyegetésnek tartja.
Gunilla Schmidt, a párt egyik tagja facebook oldalán azt a véleményét fejezte ki, hogy „Már csak az Øresund hídra szerelt géppisztoly segít a helyzeten”.
Arról a hídról van szó, amely Koppenhágát és Malmőt köti össze, azaz Dániát Svédországgal.
Kijelentéséről természetesen a nyugati sajtó hallgat. Forrás: ]]>http://sputniknews.com/…/sweden-politician-migrants-crisis.…]]>

* * *

2. A lengyel konzervatív-liberális Janusz Korwin-Mikke, európai parlamenti képviselő, kiváló közgazdász, a Solidarnosc volt tanácsadója, pártalapító az Európai Parlamentben felszólalt és ezt mondta: (]]>https://youtu.be/upTBiQEow94]]>)

„Lengyelországnak nincsenek problémái a bevándorlókkal, akiket a nevetséges dublini szabályok szerint koncentrációs táborokban tartanak és ők el akarnak rohanni Lengyelországból Németországba és Ausztriába és más országokba.
De miért?
Mivel Lengyelországban sokkal kevesebb szociális segélyt kapnak.
Ha eltörölnénk a szociális segélyt, akkor azok az emberek, akik nem akarnak dolgozni és segélyből akarnak élni, nem jönnének Lengyelországba és Európa más országaiba.
Azok az emberek, akik dolgozni akarnak, értékesek. De őket visszaküldik, és csak azokat fogadjuk be, akik nem akarnak dolgozni.
Ez nevetséges politika, amely az emberi szemét inváziójához vezet.
Beszéljünk egyértelműen: ezek munkára nem hajlandó emberi szemetek.
Az Egyesült Államok azért tudott naggyá válni, mert csak dolgozni hajlandó bevándorlókat fogadott be. Ők nem kaptak segélyt. Mi pedig elpusztítjuk Európát.
És ez a politika Európa bukását okozza.
Köszönöm figyelmüket”.

Levezető elnök, túllépve hatáskörét, értékelve a képviselő mondanivalóját: „Azt hiszem, hogy felszólalási idejének vége, Korwin úr, főként az ilyenfajta beszéddel.”

3. A prémiumdíj:

]]>RT.com]]>
]]>http://www.rt.com/news/314879-jewish-camp-attack-ukraine/]]>

A globális orosz televízióállomás angol nyelvű portálján arról tájékoztat, hogy egy haszid zsidó tábort támadtak meg az ukrajnai Umam városban. A tábort elpusztították. A rendőrség mozdulatlanul szemlélte a pusztítást, ahogyan 30 férfi lerombolta azt a tábort, amelyet azzal a céllal állítottak fel, hogy több ezer zsidót fogadjon éves zarándoklatra.

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (1967) Autómánia (61) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Tv fotel (65) Politika (1574) Mondom a magamét (5130) Kultúra (6) Életmód (1) Heti lámpás (252) Belföld (5) Sport (729) Történelem (14) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>