Ma 2021 július 31. Oszkár napja van. Holnap Boglárka napja lesz.
lovas.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 44.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

TEGNAP KICSÚSZOTT A NEW YORK TIMES „SZÁJÁN”: 1 MILLIÁRD EMBER INDULT NEKI A VILÁGNAK

Ha az nem ordító címoldalas hír, hogy már 1 milliárd ember vágott neki a világnak új otthont keresve magának, semmi nem az.

Mégis, ezt a tényt a tegnapi New York Timesnak egy Karib-tengeri tudósítása (]]>http://www.nytimes.com/…/dominican-plan-to-expel-haitians-t…]]>) 11-ik bekezdésébe rejtett egyetlen mondatból kellett megtudnunk.

A riport szerzői (Azam Ahmed és Sandra E. Garcia) a Dominikai Köztársaság és Haiti határáról jelentették, hogy Dominika több tíz-, de akár több százezer haiti migráns visszatessékelésére készül. Majd leírja, hogy hány országban ez a „trend”, azaz szigorítanak a bevándorláspolitikán. Beleértve az Egyesült Államokat és Mexikót, amely utóbbi idén áprilisban az USA nyomására „csaknem kétszer annyi közép-amerikai migránst deportált, mint 2014 első négy hónapjában”. A tudósítás megemlíti a magyar-szerb határra tervezett kerítést is.

Majd következik ez a mondat: „Az emberiség páratlan mozgásának korszakát éljük: 1 milliárdos rekordszámban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetközi Migrációs Szervezet vezérigazgatója…”
A Nemzetközi Migrációs Szervezet (International Organization for Migration) a világ legnagyobb, migrációval foglalkozó szervezete. 157 tagja van, hazánkat is beleértve.

A balliberális média szerint a magyar miniszterelnök fantáziál, amikor „sok milliós” népvándorlásról beszél. Mint kiderült, a történelem eddigi legnagyobb népvándorlás tömegének nagyságát messze, de messze alábecsülte.

forrás: Lovas István facebook

(FB, 2015-07-05)

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5462) Nagyvilág (1456) Irodalmi kávéház (505) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2083) Vetítő (30) Egészség (50) Gasztronómia (539) Sport (729) Történelem (14) Mozaik (83) Életmód (1) Kultúra (6) Tereb (138) Heti lámpás (255) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (659) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Politika (1578) Mozi világ (440) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>