Ma 2021 február 28. Elemér napja van. Holnap Albin napja lesz.
lovas

Lovas István: Elhallgatott hírek 38.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

Friss jelentés: az USA legalább 1,3 millió embert likvidált a „terror elleni háborúja” során

Három, igen tekintélyes atomháború ellenes és békepárti orvos szervezet - a Physicians for Social Responsibility, a Physicians for Global Survival és az International Physicians for the Prevention of Nuclear War - 101 oldalas jelentést tett közzé, amely igen alapos felmérés alapján kimutatja, az USA által vezetett „terror elleni háborúnak” Irakban, Afganisztánban és Pakisztánban legalább 1,3 millió ember esett áldozatul 2001. szeptember 11-e és 2014 vége között.

A jelentés ezen az URL címen olvasható: ]]>http://www.psr.org/assets/pdfs/body-count.pdf]]>

Neil Clark, ismert brit újságíró az angol nyelvű orosz televízió honlapján, az ]]>RT.com]]>-on felteszi a kérdést, hogy ez a hír miért nem szerepel világszerte az újságok címoldalán? (]]>http://rt.com/op-…/245217-us-war-terror-casualties-genocide/]]>)

Clark sajnos azt is megkérdezhette volna, hogy egyáltalán miért nem adtak hírt 1,3 millió ember megsemmisülését kimutató tanulmányról.

(Niel Clark 2007-ben brit díjat nyert, mint a legjobb brit blogger. 2013. október 29-én a brit Guardian nevű napilapban írt cikkében teljes mértékben igazat adott a magyar miniszterelnöknek, amiért 20 százalékkal rezsit csökkentett és ismét köztulajdonba kívánja venni az energiavállalatokat.)

Az áldozatok közül mintegy 1 milliót Irakban, 220 000-et Afganisztánban és 80 000-et Pakisztánban öltek meg. (A tanulmány a felmérés rendkívüli nehézségei miatt nem tér ki a jemeni, szomáliai és líbiai áldozatokra.)

A tanulmány összefoglalójában az áll, hogy a három, országban a halálesetek teljes száma 2 millió fölött is lehet, de 1 millió alatt semmiképpen.
Magában a tanulmányban olvasható, hogy politikusok, a média és civil szervezetek szándékosan vezetik félre a nyilvánosságot az áldozatok számát illetően.

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5131) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Történelem (14) Egészség (50) Belföld (6) Heti lámpás (252) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Kultúra (6) Jobbegyenes (1968) Gazdaság (657) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Politika (1574)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>