Ma 2024 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
cd0d69da4a4926ec8f060ac58df06e5e.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 3.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Azt ígértem, hogy olyan híreket osztok meg itt, amelyek a magyar médiában nem kaptak és várhatóan nem fognak helyet kapni.

MEGDÖBBENTŐ SZAVAZÁS AZ ENSZ-BEN

Azt hiszem, elég „elegáns” és tisztességes egy olyan hírt e kategóriába sorolni, amely két napja nem jelent meg a hazai médiában, beleértve az MTI-t, amelynek az Egyesült Államokban állomásozó tudósítóját azért tartják ott a magyar adófizetők, hogy a fontosabb eseményekről tudósítson.

November 21-én, New York-i idő szerint délután 3 óra 17 perckor (a mi időnk szerint este 9 óra 17 perckor) az ENSZ közgyűlése orosz indítványról szavazott, amelynek célja az volt, hogy elítéljék a szélsőséges, rasszista mozgalmakat és csoportokat, beleértve az újnácikat.

Mielőtt tovább mennék, egy megjegyzés. Nincs, amit jobban unnék, mint ezt a negyedszázada a nyugati és a hazai balliberális médiában és politikusok szájából nem naponta, de óránként skandált témát Rosszul vagyok, ha meghallom az előbb felsoroltak „elítélésének” kötelező kűrjét. A célpont természetesen minden esetben – ha Magyarországról volt szó -, a jobboldali magyarok. Miközben egy pillanatig nem hittem és hiszem, hogy a nyugati és hazai véleményformálók lestrapált retorikája ne eszköz lenne. Ez többször bebizonyosodott. Akkor, amikor a politikailag „legkorrektebb” országok népei – dánok, svédek, hollandok, németek, svájciak, belgák – követtek el olyan tetteket, amelyekért bennünket nyaktiló alá vontak volna, de az ő esetükben a hallgatás volt a „válasz” a nyugati sajtóban és közvéleményben. Vagy legutóbb Ukrajna esetében, ahol a rasszizmus, antiszemitizmus és társai megnyilvánulásának még az említése is tilos.

És most jön a meglepetés. Az ENSZ közgyűlése harmadik bizottsága elé Oroszország terjesztett egy határozatot ezzel a címmel: „A nácizmus, újnácizmus és egyéb olyan gyakorlatok dicsőítése elleni harc, amelyek a rasszizmus, negatív faji megkülönböztetés, idegengyűlölet és a velük kapcsolatos türelmetlenség szításához járul hozzá”. A beterjesztett szöveg tartalmazza annak tilalmát is, hogy a Waffen SS-nek emlékművet állítsanak.

Aki a nyugati és a hazai balliberális sajtó zsolozsmáját ismeri, nem kételkedne benne, hogy nem csak a világszervezet legtöbb tagállama, de elsősorban az antináci mantrabajnokok országai a határozat mellett szavaznak.
Bármennyire hihetetlen, de nem így történt.

A 115 igen szavazat és 55 tartózkodás mellett 3 volt a „nem” szavazatok száma. És mely államok szavaztak ellene? Az Egyesült Államok, amelynek budapesti helytartója, André Goodfriend a témában naponta rugdal a magyar jobboldalba. Nemmel szavazott még az USA és a nyugati szövetséges rendszer „darlingja” (drágalátos új barátja), Ukrajna, és a nyugati világ egyik leggyávább kormánya, a kanadai. Az uniós országok tartózkodtak. Ausztrália és Új-Zéland is.
Az ENSZ tagállamainak a többsége által megszavazott határozat eredménye részletesen itt tekinthető meg: ]]>http://www.un.org/en/ga/third/69/docs/voting_sheets/L56.Rev1.pdf]]>
Egy beszámoló angolul itt: ]]>http://en.itar-tass.com/russia/761146]]>
Egy másik beszámoló németül itt: ]]>http://de.ria.ru/politics/20141122/270057832.html]]>
Végül egy tanács: ha az olvasó a rasszizmus, fasizmus, stb. jelenségekről hall a jövőben bármilyen elítélő nyilatkozatot nyugati politikusoktól vagy véleményformálóktól, azt egy pillanatig se vegye komolyan.

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Vetítő (30) Történelem (18) Jobbegyenes (2805) Nézőpont (1) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Belföld (11) Gazdaság (710) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozi világ (440) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (313) Mondom a magamét (7612) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>