Ma 2021 március 03. Kornélia napja van. Holnap Kázmér napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 189. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

“Az elmebeteg náci kollaboráns Soros Trumpot Hitlernek nevezte”

címmel a rendkívül népszerű, Trumpot támogató amerikai internetes hírportálon annak főszerkesztője, Alex Jones arról beszél, hogy „George Soros milliárdos globalista azt írta, Donald Trump megválasztott amerikai elnök diktátor lesz, aki fenyegeti a jövendő ’új világrendet’. E helyett Soros maga vallotta be, hogy a nácikat segítette, amikor zsidóktól vette el vagyonukat a II. világháború idején. Soros az incidenst élete ’legboldogabb’ idejének nevezte.”

(Alex arra a cikkre utal, amelyet Soros a Project Syndicaten jelentetett meg 28-án. És – egyébként – nem 29-én, mint a cikket némi késéssel felfedező balliberális hírportál hazudta.)

Figyelem: feltétlenül kattintsunk az Infowars-ba ágyazott linkre, mert Alex ott olyan mémet tett ki Sorosról és Trumpról, ami ájulat:

]]>INFOWARS]]>

Megint lebukott a patkánymédia: Putyin nem záratja be a moszkvai amerikai iskolát

A CNN hatalmasat hazudott arról, hogy Obama oroszellenes szankcióira megtorlásul az orosz kormány bezárja a moszkvai angol-amerikai iskolát. (Obamaki kormánya 35 orosz diplomatát utasított ki 72 óra elutazást megszabva.)

Mi történik ezután?

Az MTI, a közszolgálat, a 24.hu, a 444.hu, az eduline.hu szakportál rohannak jelenteni a hírt.

Balázs Péter, volt magyarországi külügyminiszter, uniós biztos, ma CEU (az anno Prágából kirúgott, Antallka által befogadott Soros-féle Közép-Európai Egyetem) tanára a Klubrádióban zokogja el a hánytató médiaszerként funkcionáló Rózsa Péternek, hogy igen, ilyen ez a Putyin, az amerikai és brit gyerekeken rúg egy nagyot.

A 24.hu szó szerinti zokogása:

„Oroszország azonnal reagált az amerikai szankciókra. A hatóságok elrendelték egy moszkvai iskola bezáratását, ahol az amerikai, brit és kanadai követségek személyzetének gyerekei tanulnak, és ugyancsak bezáratták az amerikai követség üdülőjét a Moszkva melletti Szerebrjanij Borban.”

A Russia Today és a Sputnik News (tudják, azok amelyek a Clinton-Soros, stb. pofájúak szerint álhíreket adnak) röviddel azután nekimennek a CNN-nek, az álhír (ballibül: kamuhír) forrásának, és jelentik tényszerűen, hogy Maria Zaharova, az orosz külügyminiszter szóvivője kijelentette: a CNN álhírt terjeszt. „Úgy tűnik, a Fehér Ház teljesen agyamenté vált és most saját gyermekei elleni szankciókkal jön.”

Hozzátette: „A CNN tévé és más nyugati médiumok ismét hamis információkat továbbítanak, hivatalos amerikai forrásokra hivatkozva.”

A Sputnik ezzel a címmel jelentett. „Álhír: a CNN hazudott arról, hogy az oroszok az amerikai gyerekek ellen hoztak megtorló intézkedéseket.”

A Washington Post javára legyen írva, már tegnap 10:30-kor ezzel a címmel jelentette a CNN-blamázst:  Oroszország az Obama-adminisztrációnak és a CNN-nek vágott oda keményen azzal, hogy hazudott, miszerint bezárják az amerikai iskolát Moszkvában.

Vajon az elején felsorolt hazai szarszervek mit tettek ezen összeállítás dec. 31-i, 14:10-es kitételéig? Kussoltak. Mocskos pofájukon egyetlen hang nem jött ki, hogy mi az igazság.

Most már tényleg elég.

2017-re KELETI NYITÁST a médiában is!

Ha ez nem történik meg, 2017-ben ezen a honlapon a továbbra is csak a CNN-en és hasonló trágyaforrásokon csüggő, pénzünkön élő források – képletesen szólva – agyát rúgom véresre az igazság terjesztésével.

Itt vannak a bizonyítékok:

]]>https://sputniknews.com/us/201612311049155143-fake-news-cnn-russian-retaliation/]]>

]]>https://www.rt.com/news/372305-cnn-false-us-school-closure/]]>

]]>http://eduline.hu/kozoktatas/2016/12/30/Egy_iskola_is_aldozatul_esett_az_elfajult_o_SUTVZ7]]>

]]>https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/12/30/russia-slams-obama-administration-and-cnn-for-lie-that-it-would-shut-american-school-in-moscow/?utm_term=.5bfe755d5ceb&wpisrc=nl_wv&wpmm=1]]>

]]>http://444.hu/2016/12/30/az-oroszok-is-kitiltanak-35-amerikai-diplomatat]]>

]]>http://24.hu/kulfold/2016/12/30/a-republikanusok-egy-resze-meg-sulyosabban-buntetne-oroszorszagot/]]>

Obama szankcionálta volna Moszkvát akkor is, ha az “orosz hekkelés” Hillaryt segítette volna győzelemhez?

]]>FOX INSIDER]]>

A jobboldali Fox tévében megkérdezték Kellyanne Conwayt, Trump főtanácsadóját, vajon Obama szankciókat léptetett volna életbe Oroszország ellen akkor is, ha az állítólagos orosz email „hekkelés” Hillary győzelmét segítette volna?

Conway asszny:  „A válasz egy harsány ’nem’”. („Gyurcsányra fordítva”: lószart, mama!)

Hozzátette: talán Obama e politikai manőverrel azt akarta, hogy Trumpot egy sarokba bokszolja.

Évzárás a Nyugat-nyaló Ukrajnában: orosz könyvek betiltása – Közszolgálati kusst erről is!

]]>DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN]]>

Az ukrajnai hatóságok folytatják a Moszkva elleni „kulturális háborút”: tegnap a törvényhozásban elfogadták Petro Porosenko elnök  törvénytervezetét, amely minden olyan orosz könyvet betilt, amely Kijev véleménye szerint Oroszországot és vezetését dicsőíti, ukránellenes és „totalitárius nézeteket” képvisel. Ugyancsak a tiltólistára kerültek olyan könyvek, amelyek Ukrajnában államcsínyre, háborúra vagy faji  gyűlöletre uszítanak.

(Kedves hazai közszolgálat: van a kuss melletti opció is:  szedjétek össze bátorságotokat és tegyetek eleget tájékoztatási kötelezettségeteknek! Kerüljétek meg a kulcspozícióban lévő, e hírt is blokkoló balliberális hírszerkesztőiteket. Legyetek az igazság partizánjai! Képzeljétek, miként zengene a nyugati sajtó, ha nálunk hasonló törvényt hoznának. És milyen buzgalommal szemléznétek e híreket akkor.)

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1972) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5137) Gazdaság (657) Kultúra (6) Életmód (1) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Tereb (140) Nagyvilág (1454) Politika (1576) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Történelem (14) Sport (729) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (252) Egészség (50) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>