Ma 2024 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
8aa7b73fa2a3813024a857cb83be36fb.jpg

Lovas István - Égjen Brüsszel! 1.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Sztálin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt…”, indítja az index.hu január 15-i támadását Stier Gábor, a Magyar Nemzet napilap külpolitikai rovatvezetőjének vezércikke ellen.

Külpolitikai sorozat tízóraihoz (1)

Az Index.hu Stier Gábort lőtte és George Bush-t találta el a Paks-Roszatom ügyben

Stier azt személyes élményével kezdi, amikor az oroszországi Valdaj Klub ülésén – amelyre éveken át Magyarország egyedüli meghívottjaként utazott – „Putyin csak úgy jobbra nézve, s a szemével csippentve annyit mondott, hogy minden rendben lesz. Beszélt az energetikai együttműködésről, Paksról, és sok minden másról. Arról, hogy Magyarország csak nyerni fog. Néztem a szemébe, s láttam, hogy mindezt őszintén gondolja, s Magyarország ebből igazán csak nyerhet.”

Az index.hu ezután megszokott módszerét követve igyekszik lejáratni a vezércikk íróját. Például azzal, hogy cikke „szöges ellentétben áll azokkal amiket /a vesszőhiány és grammatikai hiba az indexéi/ az MNO 2008-ban hozott le, akkor, amikor a szemétgecialjasbolsevikhazaárulórohadékok az oroszokkal tárgyaltak a Déli Áramlatról, titokban, a sunyi szemétládák, ugye, a parlament bevonása nélkül, hogy szakadtak volna meg.” „csak úgy fröccsennek a nyálcseppek meg a buborékok”, írja még.

A „kormányközeli Magyar Nemzet” a balliberális és az idegen nyelvű sajtó állításával ellentétben több hangon szólal és szólalt meg. Stier Gábor 2008-ban ugyanazt a külpolitikai vonalat „vitte”, mint ma.

A Magyar Nemzetben 2008-ban és előtte is bőségesen megfértek a keleti nyitás mellett, azaz az ellenzékben lévő Fidesz akkori politikájával szembe menetelő írások.

Most azonban nem erről van szó.

Hanem arról, hogy az Index igazán nem is Stiert, hanem Bush volt amerikai elnököt találta el. Vagyis egyik háborúpárti neokon sweetheartját.

George Bush amerikai és Putyin orosz elnök 2001. június 6-án találkozott először Ljubljanában, a szlovén fővárosban.

Elmondták, mennyire tisztelik egymást.

Bush szó szerint ezt mondta:

„Az ember szemébe néztem. Abban azt láttam meg, hogy előrenéző, megbízható és igen jó párbeszédet folytattunk. Egy olyan ember, aki mélyen elkötelezett országa mellett, és igen nagyra becsülöm azt az őszinte párbeszédet és azt, hogy ez a kezdete egy igen építő jellegű kapcsolatnak.”

Indexül tehát „csak úgy fröccsentek a nyálcseppek meg a buborékok” Bush szájából (indexül: pofájából).

Holott Bush elvtárs több tiszteletet érdemelt volna egyik hazai médiatámogatójától.

/*/ 2013. február 11-én „Égjen a város!” jelszóval hirdetett demonstrációt Budapesten az USA demokrata kormányzati köreiből támogatott Hallgatói Hálózat. Mint közismert, még erőszakos tetteiket is a balliberális sajtó hozsannázása mellett hajtották végre.
Ha nekik szabadott ezzel a jelszóval demonstrálni, szabad a fenti címmel sorozatot írni.”

Lovas István - mno.hu

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Szépségápolás (15) Történelem (18) Sport (729) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2805) Mondom a magamét (7612) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Életmód (1) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (313) Belföld (11) Gazdaság (710) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Politika (1582) Nézőpont (1) Tereb (146) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>