Ma 2020 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
Lovas István: A Politico elismerte: “Orbán nyeri a migrációs vitát”

Lovas István: A Politico elismerte: “Orbán nyeri a migrációs vitát”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hoppá!

„Orbán nyeri a migrációs vitát” címmel ]]>ír]]> az amerikai Politico brüsszeli kiadása arról, hogy míg nyilvánosan nincs hivatalosság, aki ezt bevallaná, de magánemberként elmondják a Politico-nak, hogy a magyar miniszterelnök a nyertes a migrációs politikai háborúban.  Jean-Claude Junckernek az unió állapotáról tartott beszéde több része mintha visszhangja lett volna Orbán Viktor követeléseinek, mint például az, hogy Európa külső határait hatékonyabban kell védeni, és hogy a migránsokat már Afrikában kell leállítani és vissza kell oda vinni azokat, akik elérik Európa partjait.

Ma kora reggeltől Párizsban az Északi pályaudvaron hatalmas számban osztottak ki brosúrákat a metró vonalaira felszállni igyekvők között azzal, hogy a metró és a HÉV alagútjaiban a belélegzés súlyosan károsítja az egészséget. A szöveg ilyen mondatot is tartalmaz: „Június 28-án délután 5 és 6 óra között Ön köbméterenként 380 mikrogram, 10 mikrométernél kisebb, miniatűr részecskéket lélegzett be a Nagycsarnok megállónál”. Amihez az erről tudósító vezető francia lap, a Le Monde gúnyosan ]]>hozzáteszi]]>: „Válassza a tömegközlekedést, ami azt jelenti, hogy magában tartja az ott belélegzett levegőt”.

Hivatalosan megindult Katalónia függetlenségi népszavazási kampány, félre lökve Madrid azon kemény ígéretét, hogy megakadályozzák az október elsejére tervezett szavazást többek között azzal is, hogy vizsgálatot indítanak a központi kormánynak nem engedelmeskedő katalán polgármestereknek. A katalán elnök a tengerpart melletti Tarragona városának arénájában több ezer ember előtt azt kérdezte: „Valaki azt hiszi, hogy nem fogunk október elsején szavazni? Mit gondolnak, hogy kik vagyunk mi, katalánok? Fogunk szavazni!”, biztosította az őt hangosan éljenző tömeget, ]]>jelenti]]> a Russia Today orosz tévéhálózat.

/Az Echo TV nemzetközi sajtószemléjéből/

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Autómánia (61) Mondom a magamét (4632) Jobbegyenes (1792) Gasztronómia (539) Heti lámpás (241) Flag gondolja (33) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1450) Gazdaság (652) Irodalmi kávéház (489) Tereb (140) Egészség (50) Történelem (14) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>