Ma 2021 augusztus 02. Lehel napja van. Holnap Hermina napja lesz.
Elsötétítés

Elsötétítés

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Olvasok egy interjút az ORTT egyik delegáltjával. Tanulságos dolgokról beszél. Ha még emlékszünk rá, a november hónap a nagy búsongással telt el. Megszűnt két országos(kereskedelmi) rádió adó. 

Kiderült ám, hogy a jeles testület nagy garral lemondott elnöke, Majtényi úr a ludas abban, hogy olyan pályázat lett kiírva a rádiófrekvenciákra, ahol egy pontozási kritérium szerepelt: ki mennyi pénzt fog majd fizetni... Nos a Klassz és a Neo többet akar (megjegyzem, belehallgattam a Klassz rádióba. Se nem jobb, se nem rosszabb...) 

De nem is erről szeretnék most beszélni.

Zörög a haraszt, hogy az RTL Klub-ot az ORTT elsötétítené 54 órára. No, ki miatt is? Nem fogja a kedves Olvasó elhinni, az elnyűhetetlen Mónika miatt. S olvasom, hogy igazán szép úgy lenne ez az elsötétítés, ha nem 54 órán keresztül, folyamatosan, hanem 72 adásnapon keresztül 45-45 percre, amikor Mónika a showjával hülyíti az embereket.
 
Ja, és még egy adalék, szintén egy ORTT felmérésből: A Mónika show szereplőinek 40 százaléka!- a roma származású, akik szereplése (szerepeltetése) megfelel azoknak az előítéleteknek, felerősíti a sztereotípiákat, hogyan is gondolkodik a többségi társadalom a romákról...
 
Juj! De hol vannak a (megélhetési) jogvédők?
 
 
S végezetül: Mónika, aki heterofób, férfigyűlölő és Józsi Barát (Józsi úr) azért maradhatnak képernyőn, délután, gyakorlatilag főműsoridőben, nézzük őket...
 
Nawesh
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5467) Mozi világ (440) Egészség (50) Tereb (138) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2084) Vetítő (30) Kultúra (6) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (659) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Heti lámpás (255) Tv fotel (65) Sport (729) Történelem (14) Politika (1578) Flag gondolja (33) Belföld (6) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1456) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>