Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
Vizelet a lecsóban, avagy egy MSZP-s bográcsozás

Vizelet a lecsóban, avagy egy MSZP-s bográcsozás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez valami döbbenetes! Olvassák el!

A Tranzit fesztivál egyik legszürreálisabb elszólásának lehettünk szem- és fültanúi péntek délután Kocsis Máté és Molnár Zsolt vitáján. A vita fő témái a nemzetbiztonság és a gyermekvédelem voltak. A gyermekvédelem témájánál azonban Molnár Zsolt egyik hasonlatán keresztül olyan dolgot is megtudhattunk, amire nem biztos hogy kíváncsiak voltunk.

A vitát vezető moderátor egy ponton azt a kérdést tette fel a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban Molnár Zsoltnak, hogy az MSZP-nek fontos volt-e az, hogy a gyermekek érdekeit támogassák.

Természetesen! – vágta rá élből a baloldali politikus, majd mikor megkérdezték, hogy miért nem szavazták meg a törvényt, akkor gyorsan elkezdte terelni a témát arra, hogy a Horn és Medgyessy kormányok mennyit tettek a gyerekekért. Majd ezután elmondta, hogy Kocsis Máté nagyon szép dolgokat mondott a gyermekvédelemről és hogy abban nincs is vita.

Moderátor tehát ismét feltette a kérdést, hogy akkor miért nem szavazták meg?

Ezután jött az igazi gasztro horror.

Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a harcostársaimmal hatalmas nagy bográcsban lecsót főzünk és nagyon finom, de utána oda jön valaki és csak egy nagyon kicsit belepisil, akkor az egész egy pisivé válik

– mondta válaszul a baloldali politikus.

Erre Kocsis Máté feltette a kérdést, hogy ez elő szokott fordulni?

Majd Molnár Zsolt ennyit mondott:

Azt kell hogy mondjam, történt már ilyen.

Ekkor több száz néző( az élő adást követőket is beleszámítva) egyszerre adott hálát az égnek, hogy sosem bográcsozott az MSZP-s harcosokkal.

Én pedig csak álltam kavargó érzésekkel, hiszen ilyen őszinteséget a baloldalon eddigi rövid életemben nem hallottam és örültem, hogy egy ilyen történelmi esetnél ott lehettem. Másrészt viszont valahol legbelül borzasztóan elszomorított, hogy egy egész bogrács lecsóból lett pisi.

Schüller Márton Imre - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (7) Egészség (50) Politika (1581) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6154) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Heti lámpás (259) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2345) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Tv fotel (65) Sport (729) Mozi világ (440) Életmód (1) Történelem (15) Nagyvilág (1465) Gazdaság (665) Autómánia (61) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>