Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Varga Juditon próbált gúnyolódni Vadai Ágnes

Varga Juditon próbált gúnyolódni Vadai Ágnes

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szánalmas!

A Parlament azonnali hatállyal ratifikálja az Isztambuli Egyezményt, és védje meg az áldozatokat! – követeli Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője.

„Még egy hónapja sincs, hogy Varga Judit államtitkár (sic!) a Parlament előtt sétálgatva, háttérben a lenyugvó nappal és a hajába bele-belekapó széllel síri hangon ígérte meg, hogy a kormány a feltételes szabadlábra helyezés szigorításával fog véget vetni a családon belüli erőszaknak”

– fröcsög Vadai Ágnes, akiből talán az irigység szól, amiért róla nem készült ilyen videó, mindenesetre sikerült leállamtitkáraznia a tavaly nyár óta igazságügyminiszteri tisztséget betöltő Varga Juditot.

Vadai e felütés után egy mai hírről számol be, miszerint egy mezőberényi apa éveken keresztül verte és terrorizálta hat gyermekét és feleségét, akik csak akkor tudtak kiszabadulni a saját családját zaklató férfi karmai közül, amikor azt áramütés érte.

„Az eset a napnál világosabban megmutatja, hogy a kormány és a hatóságok képtelenek tenni a családon belüli erőszak ellen, képtelenek megvédeni az áldozatokat. A DK követeli, hogy a Parlament azonnali hatállyal ratifikálja az Isztambuli Egyezményt” – szajkózza a Gyurcsány-párt politikusa.

]]>Varga Judit állásfoglalását az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatban IDE kattintva olvashatják. ]]>

Követeljük továbbá az áldozatvédelmi programok beindítását és a védett házak rendszerének kialakítását! Amíg ez nem történik meg, addig a szavak csak szavak maradnak, és tovább folytatódhat a családok és gyerekek tízezreinek életét tönkretevő erőszak – zárul Vadai közleménye.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Nagyvilág (1464) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Flag gondolja (33) Belföld (8) Szépségápolás (15) Tereb (141) Egészség (50) Jobbegyenes (2383) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Kultúra (6) Mozi világ (440) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Vetítő (30) Mondom a magamét (6241) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>