Ma 2020 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
obamapaper-660x330.jpg

Van még hova fejlődniük a magyar Putyin-rajongóknak

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Oroszország az egyetlen olyan hely a világon, ahol teljesen normális hogy az elnök születésnapjára egyetemista lányok készítenek erotikus naptárt, amibe még a telefonszámukat is elhelyezik, hátha minden oroszok atyuskája árboccal ébred.

És az is hétköznapi, hogy a vadregényes Kelet-Szibériában Elnöki kávézó nyílik a tiszteletére.

A Moszkvától és a Lenin-mauzóleumtól mintegy 4,000 km-re lévő helyet a nyitás napja óta törzshelynek tekintik ez elnöküket rajongva szerető helyi erők. Egyebet egyébként nem is nagyon tehetnek, legalábbis agy szokták meg. Igaz, most nem munkatáborba viszik őket nevelési célzattal, mint a daliás szovjet időkben, csak ha nyíltan elégedetlenkednek, akkor véletlenül kiderül róluk, hogy buzik, vagy buzikat bújtatnak, vagy olvastak egy cikket a buzikról a Facebookon, ami pedig ugye a nyugat mocska. Vagy esetleg elaludtak az ortodox istentisztelet hatodik óráján. Vagy nem a Vkontaktra regisztráltak, hanem tindereznek. A lehetőségek száma végtelen.

“Leültünk gondolkozni, hogy milyen helyet nyithatnánk és megtaláltuk a piaci rést.” – így a hely tulaja, Dmitry Zhdanov, aki állítólag nem utálja a nyugati politikát, az Obamás wc-papírt, a megtaposható amerikai zászló, az összefirkált Merkelnek pusztán dekorációs jelentősége van.

Putyint egyébként nagyon elkényezteti a nép, hogy néha még életnagyságú csoki-Putyint is kap. Tényleg megtörtént, egy szobrász Artist Nikita Gusev jóvoltából, aki szerint az elnök olyan, mint a csoki, amikor kell kemény, amikor meg lehet, akkor puha. Nem vagyunk benne biztosak, hogy az “élet édes élvezete” gondolatmenet mentén indulnánk el, hogy eljussunk a volt KGB-s államfőhöz, de mindegy, a dolgok biztosan máshogy látszanak egy 30 emeletes kettérepedt panelből, valahol Moszkva külvárosában.

Azt már kevésbé értjük, hogy miért nyílt Vladimir Putyin kávézó a szerbiai Újvidék történelmi belvárosában. Szeretjük magunkat borúsabb pillanatainkban a Balkánhoz, a fejletlen Kelethez sorolni, de nálunk bizony a legvadabb békemenetes se kanyarodna be egy Cáfé Orbánba. Mégiscsak más világ az…

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Jobbegyenes (1817) Nagyvilág (1451) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4718) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (5) Gasztronómia (539) Heti lámpás (243) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (489) Tv fotel (65) Gazdaság (652) Kultúra (6) Mozi világ (440) Politika (1571) Egészség (50) Történelem (14) Mozaik (83) Vetítő (37) Életmód (1) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>