Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Vadai Ágnes Virág elvtárs színvonalán

Vadai Ágnes Virág elvtárs színvonalán

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt hívják KO-nak - Fricz Tamás bekeményített!

Mit is mondott a minap Vadai Ágnes DK-s képviselő, közismert Gyurcsány Ferenc-imádó, amikor Fekete-Győr András, a Momentum elnöke belengette, hogy az őszödi hazudozó a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni?

Először is nagyon dühbe gurult.

Azután fenyegetett: „Nem javaslom, hogy ezen az oldalon valaki Gyurcsány-ellenes politikát folytasson.”

Na, ez már kommunista tempó a javából. Esetleg azt is mondhatta volna a szerelmetes Vadai asszony, amit példaképe, idolja, a nagyszerű szemkilövető üzent nemrég Vidnyánszky Attilának, illetve rajta keresztül a nemzeti-keresztény értelmiségnek: földönfutók lesztek, ha hatalomra kerülünk. Igaz, Gyurcsány ezt a politikai ellenfeleinek – bocsánat, számukra ellenségeinek – üzente meg, míg Vadai az „ezen az oldalon” – tehát az ő oldalukon – álló egyik párt elnökének ajánlotta figyelmébe szíves intelmét.

De ezen nincs mit csodálkozni: a bolsevik elvtársak legalább olyan municiózus alapossággal nyírták ki a saját soraik között meghúzódó „árulókat”, mint politikai ellenségeiket; emlékezzünk Sztálinra és a Szovjetunió harmincas éveire vagy Rákosi Mátyásra és az ötvenes évekre.

Hogy kételyünk se maradjon, Vadai bővebben is kifejtette, hogy milyen filozófia, milyen emelkedett és magasröptű világlátás áll a fenyegető szavai mögött: „Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.”

Gyönyörű. Erről már Schiffer Andrásnak is az jutott az eszébe – joggal –, hogy „Szerintem tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem. Legalábbis ami a poszt előtagot illeti.”
Nem is tudom, miért jutott eszembe Virág elvtárs – alias Péter Gábor, az ÁVÓ rettegett, véreskezű főnöke az Andrássy út 60.-ból – Bacsó Péter A tanú című filmjéből.
Virág elvtárs így fenyegette meg az „egy brancsból való” elvtársát, a hűséges Pelikán elvtársat:

„Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.”

Fekete-Győr megtudhatta tehát, hogy ha a demokráciát 2006-ban sárba tipró valahai miniszterelnököt cseszegeti, akkor ő – áruló. Aki nincs velünk – vagyis Gyurcsánnyal –, az ellenünk van.
Mit mondott volna minderre Pelikán elvtárs?

„Jó tudni.”

Fricz Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (531) Egészség (50) Sport (729) Jobbegyenes (2722) Politika (1581) Történelem (16) Heti lámpás (281) Tv fotel (65) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Gazdaság (693) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7246) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Vetítő (30) Belföld (10) Mozaik (83) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>