Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Újmúlt-2000 KFT

Újmúlt-2000 KFT

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ma már nem szívesen látná viszont gimnazista énjét fehérfűzős Martensben? 

Másra adná 1994-es szavazatát? Hiba volt gyakornokként ingyen dolgoznia valamelyik liberális portálnak fél éven át? Melyikünk ne álmodozott volna még arról, hogy múltbeli hibáit, csetléseit-botlásait, naiv ideát időutazás segítségével korrigálja? Termékünk most ezt az évezredes vágyat orvosolja, jóval olcsóbb és reálisabb eszközök segítségével.

Dinamikusan bővülő startup cégünk termékcsomagjai teljes körűen kielégítik az Ön felmerülő igényeit a múlt megváltoztatásával kapcsolatban. Legyen Ön a közélet bármilyen irányultságú szereplője, többé nem kell aggódnia a korábban vallott nemtelen eszmék, kicsúszott mondatok miatt. Az sem gond, ha egy egész országot tett évtizedekre tönkre. Hívjon, és mi megoldjuk, átírjuk!

Ön egykori neoliberális közgazdász/Gazdaságkutató/volt jegybankelnök = Ön valójában már régen is ugyanazokon az alapokon szántott-vetett, amelyeken most Matolcsy learatja a gyümölcsöst!

 • A maiaknál lényegesen gyengébb gazdasági mutatók?
  Ugyan, csak mostanra értek be azok a döntések, amit akkor fájdalmasan meg kellett hoznunk!
 • Matolcsy egy kókler? Bóvliba árazott minket a Művelt Nyugat 2012-ben?
  Dehogy, mi már rég azt akartuk, amit most Matolcsy! Csak még nála is jobban csinálnánk!
 • Aranytartalék, devizahitel, libatőzsde?
  Elkúrtuk, nem értettünk hozzá!
 • Neoliberalizmus?
  Na, ebben sose hittünk, mi mindig is nemzeti-konzervatív közgazdászok voltunk!

Nagyszerű dolog egy elismert, nagy pénzintézet élén állni. Hatalom, befolyás, csúszóleértékelés, irányadó bankközi kamatok, infláció. Ön azonban már mind ismeri ezeket, és tudja, hogy semmi sem olyan édes, mint amikor köpve minden józan szabályra, csakis az Ön által kiválasztottaknak akar megfelelni, akár a bank kárára is.

Most, hogy már nem teljesen ez a vonal megy az Ön egykori bankjában, még nem kell bukott, leszerepelt közgazdának éreznie magát.

Nagyon régen volt már, szinte alig emlékszik valaki, ráadásul a most látszólag jól működő szisztémákat valójában mind Ön akarta és találta ki! ATV/HírTV-stúdió, HVG-hasáb, közéleti kerekasztal, bármelyik formában értő közönsége lesz ennek pontos tálalására. Utána már azt is könnyű lesz nekik elmagyarázni, hogy mi a gond a magas gazdasági növekedéssel, és miért voltak az Ön alacsonyabb számai mégis jobbak.

Ön szabadgondolkodó/értelmiségi/közíró, egykori SZDSZ ügyvivő/frakciótag = Ön dehogy kúrta el! Politikai értelemben tegnap született, még ha 70 éves göndör fürtjeivel és elmaradhatatlan akusztikus gitárjával a kezében 20 éve bírálja a geci0rbánt!

 • Összefekvés a kommunistákkal ’94-ben? A rendszerváltás elárulása?
  Kényszerű lépés volt az ország felvirágoztatására, amit a buta magyar nép nem értett, illetve Ön ott sem volt!
 • 5%-kal kormányzás? Farokként a kutya csóválása?
  Ön mindenkinél okosabb és tanultabb volt. Felkészültségének és szaktudásának az egész bolygón nincs párja, valamint a nemzetközi piacok akarták így.
 • Elkúrás? Kiesés a Parlamentből?
  A FideSS obstruált, a magyar nép mucsai buta, illetve Lehet Más a Politika!
 • Komcsi szülők, ávós nagypapák, népbiztos dédik?
  Dehogy!, Természetesen a FideSSben ülnek a legnagyobb komcsik, illetve édesapám, csak azt ne mondd, ezek ugyanazok!

Vezessen most kutatóintézetet, liberális portált, vagy akár egy teljesen új pártot, Önnek valójában soha semmi köze nem volt az egykor SZDSZ néven futó alakulathoz. Jó, volt, de nem úgy! Szebb világot akartak, csak, a rendszerváltás tüze fűtötte önöket és kénytelenek voltak ’94-ben végre a sosem látott eséllyel, egyfajta új Deákként felvirágoztatva a hazát.

Csak aztán jött a FideSS, mindent ellehetetlenített, obstruált.

Megszavazta a 100 napos programot, amivel végleg romba döntötte ezt a lángoktól ölelt kis országot, úgyhogy Ön sajnos kénytelen volt levetetni az azonosítószámokat, hogy végre úgy verhessék őket el.

Sajnos 2002-ben romlott el nagyon ez az egész. Ha ott és akkor a magyar nép elég bölcs és érett, akkor az SZDSZ rendbeteszi az egészségügyet, az oktatási tárcát megkapva mára felépít egy valódi tudásalapú társadalmat, de már kár ezen lamentálni. Ön csak bíráljon kívülről és szervezzen alternatív fórumokat kormánnyal szembeni kiváló ötletei propagálására.

Ön fasiszta/nemzeti radikális = Ön már nem is volt az! Megváltozott, mint a német/osztrák nép! Kapjunk együtt új esélyt 0rbán elkergetésére!

 • Gárdamellény? 
  Ugyan már, csak hidegen fújtak a szelek, továbbá az ország katasztrófavédelmi potenciálját kellett növelni.
 • Zsidólista a képviselőkről? 
  Ma már mi írnánk fel magunkat!
 • Vascsukába köpés? 
  Csak kifényesíteni szerette volna, a köcsög FideSS ugyanis hagyta megrozsdásodni!
 • Karlendítés a Kitörés-teljesítménytúrán tölgyfalombos lovagkeresztben?
  Csak posztmodern geg, a valódi gyűlöletbeszélők kikarikírozása. Valójában elkeseredett kísérlet volt felhívni a figyelmet 0rbán diktatúrájára!

Most a Budapesti Iskola (egyik legkiválóbb referenciaanyagunk, „nóván váz sot”, tetszik még emlékezni?) válogatott koponyái és nemzetközi elméi relativizálják a régi Önt bármivé!

Új modellünk bocsánatot kér, őszintén megbánta, amilyen nem is volt soha!

Mi lehetne ilyesmire ideálisabb helyszín a belvárosnál? Rendezvényszervezőink ugrásra készen ürítik ki önnek bármelyik romkocsmát, fiatalos találkozóhelyet, de ha értelmiségibb kávéházat szeretne, a Diderot-kuckó, esetleg a Schopenhauer-lak is kiváló választás.

Beléjük tetszőleges faggatók közül választhat. Hetihetes? ATV? Klubrádió? Nap TV? Kérését igény szerint kielégítjük! Az ajtóban pedig a Szabadfogás éppen ráérő szereplője hessegeti el majd a kiváncsi orbanita tévéseket. Nyomtatott formában se szeretni lemaradni a potenciális szavazókról? Erre kínál megoldást írócsomagunk, amelyben Havas Henrik, D. Tóth Kriszta, esetleg Frei Tamás, vagy Vujity Tvrtko lebbenti fel a fátylat viráglocsolási szokásairól, szomszédaival való harmonikus viszonyáról. Különleges lehetőségként Parti Nagy Lajos verseli meg, vagy Péterfi Judit forgatja le ugyanezeket, és együtt véreztetheti majd a rituális áldozati feketekecskét bármelyik egykori politikai ellenfelével Bitó László Szalonjában!

Ne késlekedjen, ne tamáskodjon, hívjon most!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Vetítő (30) Tv fotel (65) Történelem (15) Belföld (7) Mondom a magamét (6144) Nagyvilág (1465) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (259) Politika (1581) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Sport (729) Egészség (50) Gazdaság (665) Jobbegyenes (2340) Tereb (141)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>