Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Újabb részletek buktak ki Magyar Péter tüntetésének hátteréről

Újabb részletek buktak ki Magyar Péter tüntetésének hátteréről

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

200 millió forintos költségű hangtechnika és kivetítők voltak Magyar Péter szombati demonstrációjának a helyszínén.

Magyar Péter egy korábbi interjúban szellemeskedve azt sugallta, hogy már megkeresték őt az amerikai nagykövetségről, így kapcsolatban áll az amerikai balliberális oldallal. A szombati tüntetésen egyeseknek szemet szúrhatott, hogy több száz milliós hang- és kivetítőtechnika segíti a tüntetés lebonyolítását. Hasonló eszközöket láthattunk már a baloldal korábbi politikai rendezvényein. A Magyar Péter-jelenség tökéletesen beleillik a Soros-hálózat belpolitikai nyomásgyakorlásai során tapasztalható nemzetközi mintákba.

Akár 200 millió forintos költségű hangtechnika és kivetítők voltak Magyar Péter szombati demonstrációjának a helyszínén – írja az ]]>Origó]]>. Feltűnő, hogy a baloldal is ilyeneket használt a 2022-es kampányban, amikor külföldről származó pénzekkel finanszírozták őket. Akkor Márki-Zay Péter mögé álltak be az ellenzéki erők, ám szembetűnő,

hogy a szombati Kossuth téri tüntetésen is hasonló eszközök voltak, mint Márki-Zay Péter 2022-es megmozdulásán. 

Márki-Zay újracsomagolva

A tüntetések anyagi hátteréről nincsenek információk, Magyar Péter azt állítja, saját és támogatói forrásból finanszírozza a megmozdulásokat, ám ezt több okból is nehéz elhinni. Jelentős összegekről van szó, de egyelőre nincs konkrét információ, ezeket még Magyar Péter sem mondta el – mutatott rá a Magyar Nemzet megkeresésére Deák Dániel, a a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

A szakértő felhívta a figyelmet: Magyar Péter esetében gyakorlatilag

ugyanazt a projektet láthatjuk újracsomagolva, mint amit Márki-Zay Péternél is láthattunk.

Ugyanazok az üzenetek, szlogenek és jól láthatóan ugyanazok a szereplők jelennek meg körülötte. Nagy Ervintől kezdve Pankotai Lilin át olyan ismert közszereplők, akik az elmúlt időszakban több balliberális projekthez vagy akár messiásváráshoz is csatlakoztak. És kezdetben Márki-Zay Péter esetében is tagadták, hogy bármilyen kötődése lenne a Soros-hálózathoz vagy külföldi finanszírozókhoz, végül a választást követően maga Márki-Zay Péter ismerte el, hogy milliárdokat kaptak a külföldről, egyenesen az Egyesült Államokból.

Nem lennék meglepve, ha Magyar Péter esetében is hasonlóról lenne szó, itt is megjelenne a külföldi finanszírozás. A ]]>Spinoza Színházban adott interjúja]]> során viccesen már sejtette, hogy az Egyesült Államokból, az amerikai nagykövetségről is megkeresték, tehát egyértelműen látszik, hogy már megkörnyékezték őt is az amerikai baloldal részéről. Azt várom, hogy rövidesen kiderül, esetében is megjelennek a külföldi finanszírozók, mert maga a projekt, a kommunikáció, az egész megjelenés és amit Magyar Péter kapcsán látunk, jól beleillik abba a mintázatba, amelyet a nemzetközi Soros-hálózatok részéről belpolitikai beavatkozás tekintetében szoktunk tapasztalni – hangsúlyozta Deák Dániel.

Nem gondolat, csak eszköz

A XXI. Század Intézet vezető elemzője is jelen volt a szombati tüntetésen, és a közösségi oldalán összegezte benyomásait.

Magyar Péter bakikkal teli beszéde semmitmondó, unalmas volt. Mintha ChatGTP-t használt volna a 444-es kommentszekció alapján. Tizennégy éve tüntetnek ugyanazok a baloldali arcok, és semmi újdonság. Ez nem véletlen, hiszen a Soros-hálózatnak nem gondolat kell, hanem csak egy eszköz. Ezzel akarnak érvényt szerezni a háborúpárti törekvéseiknek

– írta bejegyzésében Deák Dániel.

Borítókép: A szombati tüntetés (Fotó: Havran Zoltán)

]]>www.magyarnemezet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7710) Jobbegyenes (2824) Autómánia (61) Egészség (50) Életmód (1) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Gazdaság (713) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Sport (729) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Mozi világ (440) Belföld (11) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>