Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Tüntetés volt a WHO ellen Bécsben október elsején. Tudták?

Tüntetés volt a WHO ellen Bécsben október elsején. Tudták?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy a WHO egy nemzetállamok feletti hatalmat kíván gyakorolni jövő év májusától a járványok, a pandémiák ügyében.

 

Magyarországon szinte semmilyen lap, csatorna, hírportál – tisztelet a kivételnek – nem számolt be arról, hogy október elsején, tehát idestova tíz napja nagyszabású tüntetés zajlott le a WHO, azaz az ENSZ Egészségügyi Világszervezete ellen.

Ezért röviden beszámolnék erről, azért, hogy a magyar közvélemény legalább megtudja, mi történt és miért Bécsben.

Bécsben október elsején a beszámolók szerint mintegy 10-20 ezer ember lehetett jelen, de pontos adatokat nem ismerünk.

Azért jöttek ki az emberek a bécsi Hősök terére – több országból, magyarok is, tehát nemzetközi demonstráció volt –, mert azt gondolják, tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy 

a WHO egy nemzetállamok feletti hatalmat kíván gyakorolni jövő év májusától a járványok, a pandémiák ügyében, s minden, ezzel kapcsolatos kérdésben a kezébe kívánja venni a döntéseket, amelyeket kötelezően végre kell hajtaniuk az egyes országoknak. Egybe, terveik szerint, fellépnek a nekik ellentmondó véleményekkel szemben…

Vagyis, innentől kezdve létrejön az első világkormányzó intézmény, amelynek mind a 194 tagország alá lesz rendelve. Persze csak az egészségügy kérdéseiben. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz WHO-főigazgató már két éve bejelentette, hogy egy új világrend kezdete lesz e területen. Tegyük hozzá: egyelőre ezen a területen…

 

2021. december 1-jén az ENSZ vezető testülete, az Egészségügyi Világközgyűlés (WHA) 194 tagországgal „konszenzusra jutott az Egészségügyi Világszervezet alkotmánya szerinti egyezmények, megállapodások vagy más nemzetközi okmányok kidolgozási és tárgyalási folyamatának beindításáról, a járványmegelőzés, a felkészültség és a reagálás erősítése érdekében”.

Ez konkrétan két dolgot jelent:  

egyfelől létre akarnak hozni egy új pandémiás szerződést, amely a WHO uralmára épül. 

Egyben megállapodtak abban, hogy elindítják a világjárványról szóló szerződés megszövegezésének folyamatát egy már létező nemzetközi jogi eszköz, az International Health Regulations (2005) (IHR) alapján.

Tedrosz főigazgató – becézve így nevezik – sietteti a folyamatot. Már csak azért is megteheti ezt, mert az Európai Unió teljes mértékben támogatja a WHO leendő teljhatalmát, akárcsak az Egyesült Államok demokrata kormánya.

Ennek alapján már a nemrég lezajlott ENSZ-közgyűlésre is bevitték a javaslatot, szeptember 20-án tárgyalták azt, de a 194 országból tizenegy ellenállt a WHO tervezetének. Ez a tizenegy ország a következő volt: Fehéroroszország, Bolívia, Kuba, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Eritrea, Iráni Iszlám Köztársaság, Nicaragua, Orosz Föderáció, Szíriai Arab Köztársaság, Venezuela és Zimbabwe.

 

A sorsdöntő WHO-közgyűlésre azonban jövő év májusában kerül sor.

Talán ezért gondolta úgy dr. Maria Hubmer-Mogg osztrák aktivista, fősodorellenes szuverenista, hogy nemzetközi tüntetést szervez a WHO hatalomátvételi terve ellen.

Az előzetes elképzelések szerint a demonstráción a főszervező mellett felszólalt többek között hét európai parlamenti képviselő, akik szintén, egytől egyig fősodorellenesek, valamint szakértők, orvosok, köztük két magyar is (hogy végül kik szólaltak fel, arról nincsenek pontos információim).

Egy biztos: Gebrejeszusz 2022. január 24-én a WHO Végrehajtó Bizottságának ülésén egészen különösen fogalmazott: „Egy világ vagyunk, egy egészségügy, egy Egészségügyi Világszervezet.”

Ilyen típusú fogalmazást nemcsak Gyurcsánytól hallottunk, hanem kicsit korábbról is… Emlékszünk?

Nos, ennyi hírt akartam közölni botcsinálta hírközlőként a magyar közvéleménnyel.

 

Borítókép: Magyarok a bécsi WHO elleni tüntetésen (Forrás: ]]>YouTube/Médiavadász]]>)

Fricz Tamás

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Kultúra (9) Politika (1582) Belföld (11) Vetítő (30) Sport (729) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2824) Mondom a magamét (7710) Tereb (146) Egészség (50) Történelem (18) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>