Ma 2022 május 25. Orbán napja van. Holnap Fülöp, Evelin napja lesz.
Tordai Bence Varga Juditot zaklatta

Tordai Bence Varga Juditot zaklatta

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bence, Bence elég volt!

Október 26-án került sor az Igazságügyi Bizottság éves miniszteri meghallgatására a Parlamentben. A bizottság egyik tagja, Tordai Bence párbeszédes politikus miután végigunatkozta az ülést, a folyosón elkezdte zaklatni Varga Judit igazságügyi minisztert, mégpedig olyan kérdésekkel, amelyekre a válasz a bizottsági ülésen már elhangzott. A történtekből arra lehet következtetni, hogy Karácsony Gergely párttársát nem érdekli az áldozatsegítés, csupán a provokáció.

 

Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán közzétett beszámolójából kiderül: lezajlott az Igazságügyi Bizottság éves miniszteri meghallgatása a Parlamentben – fogalmaz az ]]>Origó.hu]]> cikke.

2020 az áldozatsegítés éve volt, az Igazságügyi Minisztérium hatalmas munkával, rekordidő alatt kiépítette az Áldozatsegítő Központok hálózatát, amit folyamatosan fejlesztünk. Ezekben a központokban minden áldozat segítséget kap, személyre szabottan.

– emelte ki bejegyzésében Varga Judit.

Az igazságügyminiszter hozzátette:

Tordai Bence képviselő úr, aki szemmel láthatóan végigunatkozta a két órát a bizottsági meghallgatáson, csak annyira volt képes, hogy a folyosón provokáljon. Pedig a bizottság minden kérdésére megadtam a választ.

Varga Judit kihangsúlyozta:

Arra kérem a bizottság tagjait, tegyék félre ideológiai feladataikat, és segítsenek! Segítsenek hírét vinni az Áldozatsegítő Központoknak, hogy minél több emberhez jusson el: van segítség!

A teljes cikket ]]>ITT olvashatják el.]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Tereb (141) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Gazdaság (664) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Nagyvilág (1465) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Jobbegyenes (2311) Egészség (50) Sport (729) Heti lámpás (259) Mondom a magamét (6072) Politika (1581) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Kultúra (6) Belföld (6) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>