Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
The American Conservative: Orbán Viktort fogja igazolni a történelem

The American Conservative: Orbán Viktort fogja igazolni a történelem

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Dobrevék kiborultak, most mi lesz?

Sajtóértesülések szerint a következő hat hónapon belül az USA-nak döntenie kell, hogy saját magát vagy Ukrajnát fegyverzi fel.

A washingtoni kormány fokozza az Ukrajnának nyújtott katonai és pénzügyi támogatást. Ugyanakkor Amerika fegyverkészletei olyan mértékben lecsökkentek, hogy hamarosan hiány állhat elő lőszerekből – ]]>fogalmazott ]]>szerdán a The American Conservative, amit a Mandiner ]]>szúrt ki]]>.

Az amerikai lap szerint a fegyverhiányra a haditengerészet hívta fel a figyelmet. A következő hat hónapon belül az Egyesült Államoknak döntenie kell arról, hogy saját magát vagy Ukrajnát fegyverezze. - írja az]]> Index.]]>

Komoly kérdések merülnek fel

A lap emlékeztetett arra, hogy ennek a hírnek a hallatán egyre több republikánus politikus követeli az eddig átadott fegyverek pontos jegyzékét, továbbá hogy készüljön pontos terv a katonai támogatás mértékéről is.

A kongresszus tavaly február óta több mint százmilliárd dolláros támogatást adott Ukrajnának, még sincs rálátásunk nincs arra, hogy pontosan mire költik ezt a pénzt

– fogalmazott az észak-karolinai Dan Bishop republikánus képviselő. Véleménycikke végén Rod Dreher, a The American Conservative vezető szerkesztője kiemeli: mostanáig Orbán Viktor az egyetlen európai vezető, aki békét követel, és szerinte a magyar miniszterelnököt fogja igazolni a történelem.

Nem kell egyetérteni a magyar kormányfővel, de legalább meg kellene hallgatni

– fogalmazott Dreher.

]]>www.index.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Mozi világ (440) Sport (729) Kultúra (9) Heti lámpás (319) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Életmód (1) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7667) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2818) Mozaik (83) Politika (1582) Történelem (18) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>