Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Szél Bernadett és a börtön

Szél Bernadett és a börtön

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Komolyan mondom, hogy Szél Bernadettnek az a szerencséje, hogy nő.

Komolyan mondom, hogy Szél Bernadettnek az a szerencséje, hogy nő. Bár ugye ő is minden alkalommal küzd a nemek egyenlőségéért, de most mégis kímélni kell. Pedig…

Pedig az egykori LMP-s miniszterelnök jelölt tavaly márciusban azt nyilatkozta, hogy a Fidesz választási győzelme után, komoly elégtételre számít. 

Orbán Viktor börtönbe zár, mert kitalálja, hogy amerikai kém vagyok például. Bármi megtörténhet, hiszen nincs jogállam. 

Na a fene vigye… Ha ezt mondjuk Hadházy Pókember Ákos nyilatkozta volna, akkor az ember írhatá róla, hogy egy igazi barom. Ellenben ugye Szél Bernadett sokkal nőbb, mint a híres falmászó, így aztán róla ilyet nem lehet írni. 

Szél korábbi nyilatkozatát most tolta az arcomba a közösségi média és arra kell ráeszmélni, hogy nagyon érdekes az ilyen interjúkat újra elolvasni. Már csak azért is, mert felhívja a figyelmet a liberális démon-kreáló képességére és arra is, hogy Magyarországon olyan jogállam van, hogy le a kalappal. Mert ugye a Fidesz egyrészt megnyerte a választást – nagyon –, másrészt Szél Bernadett meg szabadlábon garázdálkodhat. 

Kétségtelenül sokan vannak, akik valóban azt gondolják, hogy a tévéfoglalók legjobb operatőrének egy intézményben lenne a helye, ahol vigyáznak rá és csak kívül van kilincs. Ugyanakkor Szél egy egészen más épületben osztja az észt, mégpedig az Országházban, vagyis egyáltalán nincs se börtönben, se pedig gyógykezelés alatt. 

Sittre nem is kellene vágni, egyelőre nincs miért. 

]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Sport (729) Politika (1582) Történelem (18) Mondom a magamét (7712) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2824) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gazdaság (713) Tv fotel (65) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>