Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Szabó Tímea aljas húzása

Szabó Tímea aljas húzása

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez a nő nem normális!

Olvassák el! Ez a nő nem tréfál.

„A mindent és mindenkit bedaráló fideszes gépezettel szemben csak egy nagyon széles ellenzéki koalíciónak van esélye. Két vagy több lista szükségszerűen versenyhelyzetet teremt, amely a célegyenesben teremti meg újra a veszekedő ellenzék képét. Az Orbán-rendszer által megfogalmazott alku úgy szól: mutasd meg, hogy te sem vagy jobb nálunk, és hagyunk élni. Ez a politika a »fusi«, az önkizsákmányolás korábbról ismert világát hozta vissza, amely a felülről támogatott önzéssel és a közpénzből gerjesztett gyűlölettel párosul.

Az egyén tartását az egzisztenciális kényszerből kötött alkuk és az alulfizetett munka, a ki nem fizetett túlórák egyszerre torzítják. Orbán Viktor előszeretettel pózol a szabadságharcos szerepében, de érzéketlen az egészségügyi, a szociális és önkormányzati dolgozók, az óvoda- és iskolapedagógusok és a jellemzően exportra termelő ipari munkásság problémáival szemben. A Fidesz kezében lévő állam nem a magyar dolgozók, közalkalmazottak, hanem a miniszterelnök barátainak és oligarcháinak érdekeit védi.

Céljuk a rokonság és a strómanok tulajdonhoz juttatása, hogy bebetonozhassák a Fidesz hatalmát. A szavak és a drága imázskampányok szintjén hazafiasnak mutatják magukat, de nem hajlandóak elismerni a magyar kultúra és tudomány szabadságát, önállóságát. A Fidesz rendszere sem környezeti, sem gazdasági szempontból nem fenntartható. A környezet- és klímavédelmet felülírja a haverok gazdasági érdeke, villáikat és szállodáikat természetvédelmi területre építik. Lassan nem lesz, aki tanítsa a gyerekeket, de ők adóforintok milliárdjaiból építenek maguknak magániskolát Debrecenben.”

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2432) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Tereb (142) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6349) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Vetítő (30) Belföld (8) Életmód (1) Sport (729) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (514) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1464)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>