Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Roy a Házban

Roy a Házban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ne legyünk szégyellősek, mondjuk ki bátran...

Sneider Tamásról eddig is számtalan olyan információ tudható volt, amelyek finoman szólva nem őt tették a Simicska által kitalált néppártosodás első számú reklámarcává.

A balliberális média ugyan megpróbálta elhallgatni, de attól még tény marad, hogy a fiatal Sneider a kelleténél talán egy fokkal jobban vonzódott a náci hagyományokhoz, nem úgy, mint a roma kisebbséghez, amelynek tagjaival meglehetősen viharos viszonyt ápolt.

Ne legyünk szégyellősek, mondjuk ki bátran, Sneider Tamás, bármennyire is igyekezett, képtelen volt szoros barátságot kialakítani a roma etnikumhoz tartozó emberekkel.

Ez praktikusan azt jelentette, hogy az 1990-es évek elején Sneider egy olyan baráti társaság vezetőjeként hozott egy kis izgalmat az eseménytelen egri éjszakákba, amelynek tagjai egy fáradtságos nap után szépen, az alkalomhoz illően felöltöztek, felhúzták 21 lyukú acélbetétes bakancsaikat, precíz mozdulatokkal kifordították, majd felvették bomberdzsekijeiket, magukhoz vettek egy-egy kábelcsövet vagy baseballütőt, kiültek az egri Dobó térre, végül békés egyetértésben, félelmet nem ismerve agyba-főbe vertek egy cigányt.

Ilyen kis csibész volt Roy, az egri szkinhedek egykori vezetője, aki bár nem egy szent, de például sosem volt börtönben, hisz nyolchónapos börtönbüntetését a bíróság végül 3 évre felfüggesztette.

Tehát kalandos és izgalmakban bővelkedő múltja és vezetői tapasztalata egyértelműen arra predesztinálta, hogy a balliberális akolba terelt, néppártosodva cukisodott Jobbik elnöke legyen. Ráadásul keresve sem lehetett volna jobb társat találni a Jobbik elnökhelyetteséhez, a zsidó képviselők összeírásáról fantáziáló Gyöngyösi Mártonhoz.

Azonban a napokban kiszivárgott egy olyan videó Sneider esküvőjéről, amin az látható, hogy az ifjú ara, hites ura nyakában ülve, többször is náci karlendítéssel emeli a jeles ünnep fényét.

Ezen a ponton meg kell jegyeznünk, hogy a haladó sajtó szerint van jó és van rossz kiszivárogtatás. A jó kiszivárogtatás az, amikor valaki nyilvánosságra hozza a Hadházy és Varju urakról készített videó­kat, a csúnya, rossz és etikátlan kiszivárogtatás pedig az, amikor a gonosz Fidesz-média teszi ugyanezt Sneider esküvői videó­jával.

Ahogyan mostanra az is világossá vált, hogy a pár éve még minden Nagy-Magyarország-felvarróban a náci idők visszatértét látó ballibsi újságírók szerint léteznek jó és rossz nácik is. A jó nácik tulajdonképpen nem is nácik, hisz ők mindössze csak viccelnek-bolondoznak, amikor Adolf Hitlert éltetik.

Sneider felesége is minden bizonnyal ilyen: jó náci. Arról nem is beszélve, hogy a 444.hu szerint az ominózus lendítés lehet akár a fradisták szívtől az égig mozdulata is, amely érvelést azért némileg gyengíti az a tény, hogy pár éve még szánalmas magyarázkodásnak tartották, amikor Kubatov Gábor valami hasonlóra hivatkozott a sokadik, a Fradira kiszabott büntetés után. Akkor még a 444.hu „újságírói” úgy gondolták, hogy a kettő között nincs különbség. Aki lendít, az náci. Punktum.

A helyzet azóta megváltozott. Például a nemzetközi sajtó sem harsogja címlapok százain, hogy micsoda náci időket idéző rettenet került nyilvánosságra.

Nem követelik Sneider lemondását, nem születnek publicisztikák arról, hogy a Jobbik közelébe sodródó balliberális pártoknak el kellene határolódniuk és mindenféle, a Jobbikkal való együttműködésnek véget kellene vetniük.

Csak néma csönd és hullaszag van.

Apáti Bence - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (281) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (693) Autómánia (61) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Történelem (16) Gasztronómia (539) Politika (1581) Mozaik (83) Egészség (50) Jobbegyenes (2721) Életmód (1) Sport (729) Flag gondolja (34) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7244) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (531) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>