Ma 2022 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
Puzsér Róbert túlment minden határon

Puzsér Róbert túlment minden határon

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Azóta természetesen törölte a megdöbbentő bejegyzést, de az internet nem felejt...

A polgárpukkasztó Puzsér Róbert eddig csak arról volt híres, hogy bármilyen témáról képes kiabálva beszélni a tévében, de mára az is kiderült róla, hogy a haláltáborokban elhunyt emberek emléke sem szent neki. 

Puzsér annyira boldog volt, hogy a Facebook oldalát 100 ezer ember követi, hogy gyorsan összedobott egy képet, ráírta a mágikus számot és posztolta is. Így kezdte a mondanivalóját: 

Az utolsó transzporttal százezer fölé emelkedett annak a koszos, büdös, ingyenélő csürhének a létszáma, akik környezetüktől a Puzsér facebook-oldalának lájkolásával akartak elismerést kicsikarni, ehelyett azonban egy jól szervezett táborba érkeztek, ahol végre megkapják az esélyt, hogy a társadalom hasznos polgáraivá váljanak.

Tényleg elmentek otthonról… 

 

Minden szóba bele lehetne kötni. Önmagában is mindegyik sértő, halottgyalázó. És a folytatásban is van ám még csoda. 

• az irónia, a gúny és a groteszk bármely formájának meg nem értése mától a tábor egész területén azonnali főbelövetéssel jár
• mindennemű hőbörgést és lázongást példás kegyetlenséggel torolok meg

Sok mindent gondoltam Puzsér Róbertről, de ezt azért nem. Nem kedveltem eddig sem, mert nem jön be a stílusa, márpedig az ugye maga az ember, ráadásul mást gondolunk a dolgokról, én például viszonylag ritkán – úgymond soha – nem szoktam haláltáborban készült képekkel viccelődni. 

A kép egyébként egy cikk illusztrációja volt. Elég csak beírni a google-ba, hogy "haláltábor", a rendszert képek keresésére állítani és ez az első, amit kiad. (Vagyis Puzsér, minimális energiabefektetéssel oldotta meg ezt a feladványt…) 

A Facebook népének egy része is ítéletet mondott Puzsérról, hiszen miután kitette a képet, elkezdtett csökkenni a rajongói tábora, amely visszaesett 100 ezer alá. A baj az, hogy nyilván újra eléri majd a mágikus számot és akkor ismét jöhetnek valami halottgyalázó alkotás. 

 

Kecskés István -]]> http://media.blogstar.hu/]]>

 

 

Hozzászólások

Béla
2017-07-19 19:21
Ki az a pucérróbert??

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mondom a magamét (6056) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (258) Gazdaság (664) Gasztronómia (539) Politika (1581) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2304) Nagyvilág (1465) Történelem (14) Vetítő (30) Tereb (141) Kultúra (6) Belföld (6) Flag gondolja (33) Életmód (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>