Ma 2021 május 08. Mihály napja van. Holnap Gergely napja lesz.
Pilhál zseniálisan kiosztotta Ujhelyit

Pilhál zseniálisan kiosztotta Ujhelyit

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Pityu beleborzongott.

Miközben szocialistáink tótumfaktumai pártjuk sorvadásán jajveszékelnek, választmányuk szombaton kétharmados többséggel úgy határozott: mostani EP-kampányfőnökük, Ujhelyi István legyen a felekezet brüsszeli képviselője. (A listavezető Tóth Bertalan korábbi ígéretéhez híven lemondott a választáson megszerzett – egyetlen – pártmandátumról.) Talán abból indultak ki a bölcsek: Ujhelyi így majd kevesebb kárt okoz idehaza. Meg aztán kedvére „harangozhat” tovább újabb öt évig, hiszen ez a mániája. (A jópofa politikus még 2014-ben, a miniszterelnök tusványosi beszéde után jelentette ki: „Minden héten meg fogom kongatni a harangokat, mert demokrataként ez a dolgom.” Egyik közleményében ezt írta: ráébredt, hogy Orbán Viktor szörnyű rezsimet épít az egykori Magyar Köztársaság helyén. Ujhelyi szerint demokratának lenni annyi, mint harangozni.)

A szocialista harangozó eddigi EP-szerepléseiből a látványelemek sem hiányoztak. Megesett, hogy Orbán Viktor strasbourgi felszólalása után felállt, s a plénum előtt goebbelsi propagandának minősítette a miniszterelnök lakossági konzultációs levelét, majd, hogy fellépése még nagyobbat szóljon, mindjárt szét is tépett egyet. Hadd lássa a nagyvilág, milyen karakán a magyar szocialista! Abból sem csinált lelkiismereti problémát, hogy rendre saját hazája megbüntetésére szavazzon odakint. Még pártját is megosztotta (és tovább fonnyasztotta), hogy magyar létére örökké Magyarország miniszterelnökét gyalázta teli szájjal a külföld előtt.

Meglehet, úgy okoskodott a választmány: ha már Ujhelyi mindent megtett, hogy egyetlen mandátuma legyen a pártnak, úgy helyes, ha azt ő kapja.

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Nagyvilág (1454) Kultúra (6) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (505) Mondom a magamét (5280) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2020) Heti lámpás (254) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Gazdaság (657) Életmód (1) Gasztronómia (539) Sport (729) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Történelem (14) Belföld (6) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>