Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
405bbab49770ef6a59766672c196b1ce.jpg

Orbán Viktor: „Minden terrorista migráns”

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Nem elfogadott, de a tény az: minden terrorista alapvetően migráns. A kérdés csak az, hogy mikor migráltak Európába” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Politico európai kiadásának adott interjújában, számolt be a Mandiner.hu.

A kormányfő szerint nyitott kérdés, hogy lesz-e tíz év múlva EU; az viszont biztos, hogy ő megreformálná: több hatalmat adna a nemzetállamok kezébe.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint egyértelmű logikai kapcsolat van a migránsok beáramlása és a terrorizmus között, ha tetszik, ha nem. Orbán elmondta, minden terrorista migráns, maximum az a kérdés, hogy mikor érkeztek Európába. Azt is kifejtette, hogy ezt a nyilvánvaló tényt a nyugati vezetők csak a politikai korrektség ámokfutása miatt nem ismerik el.

Orbán szerint a nyugat háborúban áll az iszlamistákkal a Közel-Keleten, tehát nem meglepő, hogy ellenségei harcosokat küldenek az ide érkező migránsokkal. Kifejtette: ha azonosítás nélkül engedünk be milliókat Európába, akkor nőni fog a terrorveszély. Ezért szerinte meg kell erősíteni a külső határokat, meg kell védeni Schengent, nem pedig alternatívákat keresni rá. Hozzátette: a szerb határra emelt kerítéssel az uniós törvényeket próbálta védeni Magyarország.

Az interjú további részleteit a ]]>Mandineren]]> olvashatja, az eredeti interjút a ]]>Politico ]]>oldalán találhatja meg.

]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mondom a magamét (6236) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Nagyvilág (1464) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6) Autómánia (61) Mozi világ (440) Egészség (50) Gazdaság (667) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Sport (729) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2379) Flag gondolja (33) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>