Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Orbán gyűlölők brüsszeli találkozója

Orbán gyűlölők brüsszeli találkozója

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Tartsuk szárazon a puskaport!

Valóság nagybátyánk előbb-utóbb mindenkivel szembe jön.

A magyar választópolgárok már kinyilvánították egyetértésüket azzal, hogy van Soros-terv, amikor elsöprő többséggel újraválasztották a voksoláson azt a Fidesz-KDNP-t, amely kampányának középpontjába helyezte a spekuláns ördögi javaslatainak elutasítását. Azok számára pedig, akik még ennek ellenére sem tudják vagy nem akarják elfogadni a nyilvánvalót, immár itt az újabb bizonyosság: Soros György hétfőn Brüsszelbe ment és ott fogadta őt a Magyarországot legagresszívebben támadó uniós vezetők egyike, Frans Timmermans.

Az Európát végképp bevándorló-kontinenssé tenni akaró első alelnök - aki nyilvánvalóan addig nem nyugszik, amíg a Soros-terv végrehajtására a legkisebb remény is mutatkozik - és a spekuláns találkozóján puszi-pacsi egészen biztosan volt, de azzal kapcsolatban sincs túlságosan sok kétely, hogy mi lehetetett a megbeszélések témája. Már a brüsszeli bizottság szóvivőjének tájékoztatóján elhangzottak is beszédesek, amelyekből idéznénk néhány gondolatot: "a megbeszéléseken hangsúlyt kap a jogállamiság, a nyitott társadalmak, a demokrácia melletti határozott elkötelezettség, valamint az, hogyan lehet megerősíteni Európa egységét.”

A kontinens egysége pedig pontosan tudjuk, mit jelent Soros számára: egész Európát bevándorlókkal elárasztani, alakuljon ki egy kevert népesség, a terv végrehajtására pedig az anyagi erőforrások - 17 milliárd dollár - rendelkezésre állnak, amiből persze nem a tagállamok, hanem a betelepítésben részt vevő ngo-k és persze a hátteret biztosító politikusok részesül(né)nek.

A végrehajtás egyik legfőbb akadálya pedig - mondjuk ki nyíltan - Magyarország és annak újabb kétharmaddal megválasztott kormánya.

A menetrend tehát egyértelműnek látszik: előbb hétvégére tüntetést szervezni, bevetni a felhergelt, hivatásos gyűlölködők, provokátorok egyre apadó létszámú csapatát, majd ha ez az akció nem hoz eredményt - ergo, nem tudják eltávolítani a demokratikusan megválasztott bevándorlás-ellenes kormányt - akkor hétfőtől jön a Soros-banda másik módszere, amelyet szintén jól ismerünk és amelyet ilyenkor szoktak elindítani azok az uniós politikusok, akiket a spekuláns etet a tenyeréből.

Soros diktál, Brüsszel végrehajtana, az emberek véleménye meg nem érdekli őket, de nem is érdekelte soha. Az pedig, hogy ki is kötelezte el magát a demokrácia mellett egyértelmű, ugyanis valóság nagybátyánk előbb vagy utóbb mindenkivel szembe jön.

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Egészség (50) Belföld (11) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Mozaik (83) Vetítő (30) Jobbegyenes (2823) Gazdaság (713) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Történelem (18) Tv fotel (65) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mondom a magamét (7708) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Tereb (146) Heti lámpás (322) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>