Ma 2021 május 13. Szervác, Imola napja van. Holnap Bonifác napja lesz.
from-russia-with-love-675x443.jpg

Őfelsége Terry Blackje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Híre ment, hogy a nyugati világ sátáni aláaknázójának, Donald Trumpnak vaj van a füle mögött.

Előkerült – mit ad Isten – egy volt brit hírszerző, aki tudomással bír arról, hogy Donald barátunk a kilencvenes évek elején Oroszországban járt és ott őt kompromittálták, mivel: „perverz szexuális játékokban vett részt” és ezeket a KGB szervezte,vagy legalábbis tud róluk. Trump a medve karmai között van. Eddig a hír.

Az az igazság, hogy miután elolvastam ezt, csodálni kezdtem az oroszok előrelátását. Mert ugye képzeljük el: 91-et írunk. Nyugodt békés időszak időszak ez arrafelé. A Szovjetunió éppen felbomlóban van, a varsói szerződés már fel is dűlt, ébredezik a mohamedán öntudat Csecsenföldön, a gazdaság romokban és végső csapásként a románok visszakövetelik Moldovát. Ebbe az édeni nyugalomba – mikor a KGB is éppen ráér – megérkezik Trump, a Trump One fedélzetén Oroszországba, hogy megvásárolja a jakutföldi gyémántbányákat, vagy egész Szibériát. Felfigyelnek rá. Ez érthető is, hiszen baromi gazdag és frizurája van. Megvizsgálják. Nem jutnak semmire, így a Dzerzsinszkij-díjas vizsgálótiszt hívatja Szvetlánát a KGB igazlátóját, aki Sztálin pipahamujából megjósolja, hogy a furcsa hajzatú, hülye idegenből mintegy 26 év múlva nagy ember lesz.

Á!” – kiált fel a vizsgálat vezetője – „Jó ezt tudni. Adjatok neki vodkát és hívjátok Kolját, Szergejt, Nagyezsdát, a medvét és biztos ami biztos, egy cerkófmajmot is. Majd ők kompromittálják. Együtt, vagy külön-külön.” És mivel közismert, hogy Donald mindennek ellent tud állni, kivéve a kísértést, megesett, ami megesett a hosszú, unalmas fehér éjszakákon. Az egészet pedig filmre veszik és elteszik, hogy várja a maga idejét. Ezt nevezik hosszútávra tervezésnek.

Ja, és minderről értesítik Őfelsége titkosszolgálatát is. Hogy miért az rejtély. Talán hogy röhögjenek végre valamin ezek a karót nyelt angolok is és kiengesztelődjenek kissé, ha már a titkosszolgálatukat évtizedeken keresztül orosz ügynökök irányították ugye.

Meg hát a KGB amúgy is híres róla, hogy szereti a titkait megosztani.

Azután telnek-múlnak az évek és egyszerre a tévedhetetlen Szvetlána jóslata valóra válik, Trump elnökjelölt lesz. „A markunkban van!” – kiált fel ekkor a Dzerzsinszkij-díjas (hogy ki ő, azt nem árulhatom el de a neve P-vel kezdődik) – „Neki kell elnöknek lennie, Hillaryt kiveri majd a ragya, ütni fogja a buzikat és visszaadatjuk vele Alaszkát!” – és már küldik is a harckereket.

Így kellett lenni, hogyan máshogy?  

Hiba csúszott azonban a Kreml urának számításaiba. A tökéletesen elfogulatlan és mértékadó CNN ugyanis nyilvánosságra hozza a „35 oldalas hírszerzési jelentés” lényegét: Trump kompromittálva van. Hosszú és változatos éjszaka lehetett, ha csak az összefoglalása 35 oldalt tesz ki.

Semmiféle kétség nem férhet a „jelentés” hitelességéhez, hiszen

a) maga a CNN közölte;

b) Husszein elnök is hitelesnek vélte.

Igaz a nevezettek úgy utálják Trumpot, mint varjú a rohadt tököt, de egy ilyen kardinális kérdésben nyilván képesek megőrizni a pártatlanságukat.

Ez a pártatlanság pedig roppant fontos, mondhatni döntő. Mert micsoda kontraszt van a haladó nyugati és hazai zsákmányul ejtett szolgai sajtó között! Ugye mindannyian emlékezünk rá, hogy mifelénk a lakájmédiában felkapják egy Terry Black nevezetű transzvesztita ivarművész azon – nyilvánvalóan minden alapot nélkülöző – kijelentését, miszerint Vona pártlélek anno buzi összejöveteleket látogatott. Felháborító, undorító, aljas – ezek legfinomabb jelzők melyekkel illethetjük ezen kijelentéseit. Illették is a haladó sajtóban jócskán.

Megjegyzem Terry Black maga valóban undorító, felháborító és aljas, ehhez kétség nem fér, ám én emlékszem, mikor hasonló vádakat fogalmazott meg bizonyos fideszesekkel kapcsolatban, akkor a haladásnak nem sikerült ennyire felháborodnia.

Hiába na, nem az számít, hogy mit mondanak, hanem az, hogy kire mondják.

Tehát szögezzük le: a lakájmédiában nyomát sem leljük annak a csak valóban ellenőrzött és hihető  tényeket közlő újságírói objektivitásnak, ami haladó nyugati médiára olyannyira jellemző. Mert nézzük csak meg, micsoda különbségek vannak a két sztori között.

Van ugye ez a Black. Beleül a lakájmédiába és egykedvűen közli, hogy Vona buzipartikon vett részt, és ezt onnan tudja, hogy nélküle nincs buziparti a székesfővárosban, tehát a saját szemével látta. Ugye milyen hihetetlen és minden bizonyítékot nélkülöző, lejárató jellegű ez? Most állítsuk ezzel szembe, ahogy a CNN – és Husszein elnök bólint – elmondják a megfellebezhetetlent. Tehát. Egy meg nem nevezett washingtoni cég megbízást ad egy Christopher Steele nevű, a MI6 egykori alkalmazottja számára, hogy gyűjtsön adatokat Trump oroszországi kapcsolatairól. Mit tesz Isten, ez a jóember pont Oroszországban tevékenykedik a 90-es években és ugyancsak teljesen véletlenül tud azokról a bizonyos fehér éjszakákról, Koljáról, Szergejről, Nagyezsdáról, a medvéről és a cerkófmajomról is. Mindezt le is írja teljes 35 oldalon, majd mikor neve kitudódik, eltűnik.

Látja a kedves olvasó: így kell ezt. Nem afféle aljas jellemgyilkossággal állunk szembe, mint Terry Black esetében. Nem. Áttekinthető, minden részleteiben hihető történetről van szó, ahogyan azt a haladó sajtótól, Husszein elnöktől és Hillary jelöltnőtől  elvárhatjuk. Nem holmi aljas gyanúsítgatás hanem csak a szikár, megdönthetetlen tények. Ahogyan kell. A hír szent, a vélemény szabad.

]]>http://aristo.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Gasztronómia (539) Tereb (140) Gazdaság (657) Flag gondolja (33) Sport (729) Mozaik (83) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Politika (1578) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (505) Heti lámpás (255) Egészség (50) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2024) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (5290)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>