Ma 2021 április 14. Tibor napja van. Holnap Anasztázia, Tas napja lesz.
Nevetségessé tette magát az egykori népszabis

Nevetségessé tette magát az egykori népszabis

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Így gyűlölködik ma egy balos publicista.

 

A három évvel ezelőtt sokak örömére és megnyugvására jobblétre szenderült, korábbi állampárti lap, a Népszabadság egykori publicistája most a Hírklikk nevű szélsőliberális portálra rittyentett egy rövid ]]>glosszát,]]> "A szolgahad köszönti a Kötcsére érkező Gazdát" címmel.

Föld S. Péter  - igen, ő az, aki már 2015-ben "Orbán őszödi beszéde" címmel írt érthetetlen zagyvaságokat - mindenféle szakmaiságot nélkülöző]]> cikkét ]]>egy Kötcsén készült kép ihlette, amely a Polgári Piknikre érkező Orbán Viktor és az őt fogadó Balog Zoltán kézfogását ábrázolja.

Föld S. szerint ez a jelenet maga a megtestesült avittság, áporodottság és ezt alátámasztandó még egy kitalált párbeszédet is megfogalmazott. Nos a cikk még mesének is szánalmas - gyermekeknek, kiskorúaknak még véletlenül sem ajánljuk - írója ezzel saját magát tette nevetségessé. Ilyen az, amikor balosaink már képtelenek valódi fogást találni gyűlölt politikai ellenfeleiken és testtartásokból, kézfogásokból vonnak le nem létező következtetéseket.

A fotót megtekintve és a sorokat elolvasva minden jóérzésű embernek az lehet az érzése, hogy mára inkább ebből a gyűlölködő, mélységesen primitív újságírói stílusból árad az avittság és az áporodottság.
Ám mielőtt a szerzőről végleg leszednénk a keresztvizet, érdemes rápillantani életrajzára, amiből kiderül, hogy korábban több mint egy évtizedig volt a Ludas Matyi című kádári vicclap munkatársa.
Így már sok minden jobban érthető és megérthető.

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (5223) Heti lámpás (254) Életmód (1) Tereb (140) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2005) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1454) Kultúra (6) Autómánia (61) Egészség (50) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Sport (729) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>