Ma 2022 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Molnár Piroska lebolondozta Kövér Lászlót

Molnár Piroska lebolondozta Kövér Lászlót

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felháborító kirohanás! Művésznő szégyellje magát!

Nem kell, hogy Molnár Piroska, a Nemzet Színésze kedvelje a kormányt vagy éppen az Országgyűlés elnökét.

Ám az nagyon is méltatlan, hogy bolondnak nevezze azt a Kövér Lászlót, aki a magyarok milliói szabad akaratából tölti be az Országgyűlés elnöki tisztét. Azzal a nyilatkozatával kapcsolatban, hogy „Egy normális homoszexuális nem tartja feltétlenül magát egyenrangúnak” Molnár a következőket mondta: „Nem hiszem, hogy van ember, aki komolyan venné Kövér Lászlót. Aki komolyan veszi, azt én nem veszem komolyan. Azt gondolom, hogy minden normális ember tudja, hogyan kell kezelni egy ilyen nyilatkozatot. A bolonddal meg nincs mit csinálni. (Magyar Narancs)”

Nem gondolom, hogy nekem kéne jómodorra inteni az idős színésznőt, aki szinte sportot űz abból, hogy szembe menjen a rendszerrel.

Örömmel vállalta Heller Ágnes temetésén a zsarnokságról szóló vers előadását, illemórát tart Thália-beli főnökének, Kálomista Gábornak, miközben nem szereti, ha színésztársai megvallják politikai nézeteiket. Ezt nyilván csak neki szabad. „Milyen retorzió érhet engem?

Elmúltam hetvenéves, legfeljebb abbahagyom a pályát” – mondja. Könnyen beszél. A Nemzet Színészeként havi nettó 630 ezer forintban részesül, amit az a „bolond” kormány biztosít neki élete végéig milliók akaratának megfelelően.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6060) Életmód (1) Mozaik (83) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Nagyvilág (1465) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Gazdaság (664) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (259) Sport (729) Egészség (50) Vetítő (30) Autómánia (61) Történelem (14) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2306) Politika (1581) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>